multimedijski sustav openR link
s ugrađenim Google uslugama

Ugrađene Google¹ usluge nude praktično iskustvo vožnje prilagođeno i jednostavno za korištenje uz Google Maps², Google Assistant² i Google Play. Za korištenje je nužan pristup podatkovnom planu za korištenje aplikacija preuzetih s Google Playa i podijeljena veza telefona s vozilom Renault. Ukupno je dostupno više od 50 aplikacija s interaktivnim i dinamičnim sadržajem, uključujući 11³ ekskluzivnih aplikacija koji su u partnerstvu s brandom Renault.
planer rute - Renault Scenic E-Tech 100% electric
navigacija u realnom vremenu
S ukupnom površinom od 774 cm², nova generacija openR sustava nudi sve precizniju navigaciju. Planer rute uzima u obzir preferencije vozača i predlaže odgovarajuće rute prema odabranim vrstama punjenja pronalazeći najoptimalnije punionice. Automatski ažurira podatke prema stvarnoj potrošnji, a ako se detektira prepreka (promet, radovi na cesti, itd.) putovanje se ponovno izračunava.
Glasovna kontrola - Renault Scenic E-Tech 100% electric
glasovna kontrola
openR link može se upravljati glasom putem prepoznavanja glasa Google Assistant: "Hey Google, show me charging points nearby". Planirajte svoja putovanja, namjestite temperaturu, promijenite način vožnje - glasovni asistent je tu da sluša. Fokusirajte se na vožnju i jednostavno pokrenite glazbu, telefonirajte, tražite informacije ili aktivirajte neke od funkcija vozila.
više od 50 aplikacija
Putujte sa svojim omiljenim aplikacijama: Amazon Music, Deezer, Spotify, Waze i mnogim drugima koje pretvaraju putovanja u iskustvo pomoću bogatog sadržaja razvijenog od strane marke Renault i partnera.

¹ Google, Android Auto, Google Maps, Waze i ostali brandovi zaštitni su znaci društva Google LLC.
² My Renault, povezane usluge, Google Maps i Google Assistant su besplatne tijekom 5 godina od datuma isporuke vašeg vozila.
³ ovisno o državi


svi detalji vozila Scenic E-Tech 100% electric

Scenic E-Tech 100% electric - punjenje
Scenic E-Tech 100% electric - planer rute

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

Twingo E-Tech 100% electric
Twingo E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Renault 5
Renault 5 E-Tech 100% electric