RENAULT POVEZANE USLUGE

trajno ažurirano vozilo¹
S tehnologijom FOTA - Firmware Over The Air nema potrebe za odlaskom u servis. Usluga ažuriranja omogućuje vam uživanje u najnovijim funkcijama, zakrpama, aplikacijama i uslugama te poboljšava sigurnost vozila Renault opremljenog multimedijskim sustavom openR link.
My Renault², vaše vozilo na dohvat ruke
My Renault aplikacija nudi cijeli niz usluga i praktičnih prednosti. Saznajte više o vozilu pomoću uputa za upotrebu i vodiča te iskoristite savjet ili pomoć direktno od Renault koncesionara.
¹uključeno 5 godina 
²My Renault može se preuzeti s Google Play ili App Store na bilo kojem pametnom telefonu. My Renault povezane usluge, Google Maps i Google Assistant besplatni su 5 godina od datuma isporuke vašeg vozila.

UVIJEK POVEZANI SA SVOJIM VOZILOM

programirano punjenje - Renault Scenic E-Tech 100% electric
programirajte punjenje i temperaturu na daljinu.
My Renault aplikacija vam omogućuje pokretanje punjenja baterije putem pametnog telefona. Također možete daljinski programirati i upravljati klimatizacijom, grijanjem i punjenjem baterije. Tako je vaš Renault Scenic E-Tech 100% electric uvijek spreman za putovanje!
punionice u blizini - Renault Scenic E-Tech 100% electric
pronađite punionice u blizini
Samo se trebate povezati s My Renault aplikacijom kako biste pronašli punionice u blizini i sevisne radionice mreže Renault. To znači da možete pripremiti svoju rutu i optimizirati putovanje.
upravljajte vozilom na daljinu - Renault Scenic E-Tech 100% electric
upravljajte vozilom na daljinu
My Renault vam omogućuje da uvijek znate gdje se parkirao vaš Renault Scenic E-Tech 100% electric, kako biste ga točno locirali na karti u aplikaciji i lako ga pronašli aktiviranjem truba i svjetala za upozorenje na daljinu. Također možete provjeriti prijeđenu kilometražu i preostali doseg, te saznati je li priključen ili nije.

SVI DETALJI VOZILA SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

Scenic E-Tech 100% electric - punjenje
Scenic E-Tech 100% electric - sigurnost

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault 5
Renault 5 E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric