ELEKTRIČNO PLANIRANJE INTEGRIRANO U GOOGLE MAPS

PLANER RUTE UGRAĐEN U GOOGLE MAPS

Planer putovanja - Renault Scenic E-Tech 100% electric
planer rute
Ugrađen u Google Maps¹ u vozilu Scenic E-Tech 100% electric, pruža rute koje uključuju punionice i potrebno vrijeme za zaustavljanje tijekom vašeg putovanja. Putovanje se automatski ažurira prema stvarnoj potrošnji energije vašeg vozila. Ako postoji prepreka na putu, ruta se automatski ponovno izračunava.
¹ Google, Android Auto, Google Maps, Waze i druge marke zaštitni su znaci društva Google LLC-a.

PREPUSTITE SE SUSTAVU DA VAS VODI

fleksibilnost
planiranje u realnom vremenu - Renault Scenic E-Tech 100% electric
planiranje u realnom vremenu
Ruta se stalno ažurira kako bi se optimiziralo vaše putovanje i odabir punionica. Ako postoji prepreka na putu, predlaže se novi ažurirani plan puta s novim točkama za punjenje. Da bi se što preciznije procijenio domet vožnje i vrijeme dolaska, u realnom vremenu se obrađuju različiti faktori, uključujući brzinu vjetra i temperaturu baterije.
prilagođavanje
navike - Renault Scenic E-Tech 100% electric
vaše navike i preferencije su važne
Da biste dodatno optimizirali svoja putovanja, možete odabrati svoj dom ili radno mjesto kao mjesto za punjenje. Sustav će tada znati da do navedene lokacije možete stići bez potrebe za punjenjem putem. Također možete odabrati različite vrste punjenja ili izabrati samo brze punionice te odrediti preferirane načine plaćanja.
jednostavnost korištenja
Google Maps - Renault Scenic E-Tech 100% electric
proaktivni odabir najbržih punionica
Sa sustavom Google Maps sve je optimizirano kako bi se pojednostavilo svako putovanje. Tijekom putovanja sustav odabire najbrže mjesto(a) za punjenje prema vašim željama, uz mogućnost da ih promijenite ako vam ne odgovaraju. Također možete promijeniti redoslijed zaustavljanja i zamijeniti neka od njih. Sustav tada ponovno izračunava vašu rutu u stvarnom vremenu.
brzina
priprema baterije - Renault Scenic E-tech 100% electric
priprema baterije
Priprema baterije ključni je faktor za postizanje najefikasnijeg punjenja - pomaže u optimizaciji baterije dovodeći je na idealnu temperaturu pri približavanju punionici. To ubrzava proces punjenja. Sa Google Mapsom, preduvjetovanje se automatski aktivira kada unesete putovanje u aplikaciju.

SVI DETALJI VOZILA SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

Scenic E-Tech 100% electric - sigurnost

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault 5
Renault 5 E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric