inovativna i praktična dodatna oprema

Otkrijte široki izbor revolucionarnih i praktičnih dodataka koji će optimizirati vaše iskustvo u vozilu Renault Scenic E-Tech 100% electric i učiniti vaše obiteljske izlete još udobnije.

dodaci za jednostavno punjenje električnog vozila

Olakšana i optimizirana upotreba kabela za punjenje uz naše pametne i sigurne dodatke te rješenja za pohranu.

personalizirana udobnost

Osiguravanje urednog interijera doprinosi udobnosti svih putnika tijekom vožnje. Od organizatora središnje konzole do pokretnog naslona za ruke, dostupna su različita rješenja za pretvaranje običnog putovanja u ugodno iskustvo.

dodatna oprema za transport

Vožnja s Renault Scenic E-Tech 100% electric znači da možete započeti putovanje sa svime što vam je potrebno: dječje bicikl, wakeboard vašeg tinejdžera pa čak i dodatnu prtljagu.

dodatna oprema za zaštitu i izgled

Zaštitite svoj Scenic E-Tech 100% electric s dodacima koji odgovaraju vašim potrebama.

svi detalji vozila Scenic E-Tech 100% electric

Scenic E-Tech 100% electric - Solarbay

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

Twingo E-Tech 100% electric
Twingo E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Renault 5
Renault 5 E-Tech 100% electric