MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Renault Megane E-Tech 100% electric

POGLEDAJTE SVAKI KUT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC VOZILA U 3D NAČINU


Prilagodite Renault Megane E-Tech 100% electric svom ukusu.
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

INOVATIVNO ISKUSTVO MOBILNOSTI

dizajn AUTENTIČAN I INOVATIVAN
Kompaktna karoserija limuzine, stil crossovera i skulpturiran stražnji kraj. Njegove aerodinamične linije daju mu osobit izgled za očaravajuću vožnju. 20-inčni kotači, prepoznatljiva full-LED svjetla, sedefasta 3D traka straga, zlatno kromirani detalji obilježavaju ovaj potpuno originalan dizajn.
od konjske snage,
do električne snage
motor 160kW
ili 220 KS (1)
ubrzanje 7,4s
0 – 100 km/h(2)
do 480km
domet vožnje (WLTP)(2)
do 300km
dosega u 30 minuta.(4)
napomene

(1)Dostupno na verzijama techno i iconic. Verzija evolution s povećanim dometom dostupna samo s 130 KS.

(2)Dostupno na verzijama techno i iconic s 220 KS.

(3)Dostupno u verziji evolution s produljenim dometom.

(4)Maksimalni domet nakon punjenja na brzoj punionici istosmjernom strujom snagom od minimalno 130 kW (u mješovitom ciklusu vožnje WLTP). Povećanje dometa do 200 km u ciklusu vožnje autocestom.


NOVA RAZINA UDOBNOSTI
100% ELEKTRIČNA

sučelje nove generacije

OpenR i OpenR link

Uživajte u jednom od najvećih ugrađenih digitalnih zaslona sustava openR screen – 774 cm² iskoristive površine. Uživajte u slikama visoke razlučivosti te držite važne informacije na dohvat ruke na instrumentnoj ploči: brzinu, navigaciju ili razinu napunjenosti.
očaravajuća vožnja

novi doživljaj vožnje


Fokus putničkog prostora je usmjeren prema vozaču. Sve kontrole su grupirane oko kompaktnog upravljača, oslobađajući tako prostor i istovremeno povećavajući sigurnost vožnje. Zahvaljujući električnom servo upravljaču i nižem težištu, vožnja postaje izrazito odzivna i precizna.     
više prostora

uska armaturna ploča

Koncept unutrašnjosti doživio je revolucionarne promjene. Proširena instrumentna ploča i izostanak prijenosnog tunela u podu oslobodili su više prostora za noge i pohranu: 209 mm razmaka od stražnjeg sjedala za noge i 33 l prostora za pohranu u putničkom prostoru.
pametno vozilo

uvijek ažuran

Opremljen sustavom openR link u koji je ugrađen Google, Megane E-Tech 100% electric ima najsuvremeniji sustav koji predviđa vaše potrebe i odgovara na njih bolje se prilagođavajući vašoj okolini.
pametni retrovizor

osvrtno zrcalo s ugrađenom kamerom

Jednim brzim potezom možete se prebaciti s klasičnog osvrtnog zrcala na nadograđeni prikaz kamere koji koristi sustav za vožnju unatrag, a temelji se na kameri i senzoru na krovu. Uživajte u nesmetanom pogledu čak i s visokim putnicima straga ili pretrpanim stražnjim sjedalima.
POBOLJŠANA ERGONOMIJA
ergonomičan i prostoran
Megane E-Tech 100% electric ekskluzivno predstavlja potpuno ravni pod. Dodatni prostor oslobođen je zbog proširene strukture i iznimno uske openR instrumentne ploče: 209 mm prostora za noge straga, 33 l prtljažnog prostora.
vrhunski doživljaj vožnje
Opustite se u redizajniranom putničkom prostoru u kojem je sve osmišljeno da pojednostavni vaša putovanja. Pružite ruku s prilagodljivog, optimiziranog sjedala i dodirnite veliki zaslon sustava openR od 774 cm² u obliku slova L.
modularan dizajn i pretinci
Indukcijski bežični punjač sprijeda, USB-C priključak straga, središnji pretinac za odlaganje, 33 l središnjeg i bočnog prostora za odlaganje i prtljažnik zapremnine 440 l. Megane E-Tech 100% electric čini boravak u vozilu savršenim.

POTPUNO ELEKTRIČAN

inovacija od 360°
Platforma CMF-EV opremljena je iznimno tankom baterijom snage 60 kW/h i kompaktnim električnim motorom od 160 kW. Optimizirana raspodjela težine, duži osovinski razmak, potpuno ravan pod i nisko težište vozilu daju veću agilnost i osiguravaju više mjesta u putničkom prostoru.
veći domet

Megane E-Tech 100% electric jedno je od najlakših vozila u svojem segmentu (1.620 kg). Sustav u vozilu automatski regulira temperaturu baterije i motora. Budući da je snaga jednaka neovisno o vanjskim uvjetima, uživate u povećanom dometu vožnje.

napredna aerodinamičnost
Potraga za inovativnom aerodinamičnošću pomaže vam i da povećate domet vožnje. Njegova visina, oblik krova, uske gume, skulpturirani odbojnici i uvlačne kvake na vratima strukturalne su značajke koje povećavaju njegovu učinkovitost.

Human First Program

MAKSIMALNO POVEĆANA SIGURNOST

Napredni sustavi za pomoć u vožnji i sigurnosni sustavi obećavaju bezbrižnu vožnju.
Megane E-Tech 100% electric
sustavi za pomoć vozaču
Uživajte u intuitivnoj i glatkoj vožnji uz 8 sustava za pomoć vozaču koje su dostupne u vozilu Megane E-Tech 100% electric.

Megane E-Tech 100% electric
sigurnosni sustavi
Vozite potpuno sigurno! Pametni sustavi za pomoć vozaču prate prometne uvjete i upozoravaju vas na neočekivane događaje na cesti.
Megane E-Tech 100% electric
sustavi za pomoć pri parkiranju
Olakšajte parkiranje s naprednim sustavima za parkiranje. Neka bočno parkiranje postane stvar prošlosti. 

čista tehnologija

VAŠ DOŽIVLJAJ POVEZANE VOŽNJE

Konfigurirajte sustav openR link s ugrađenim Google uslugama da biste konfigurirali do 5 računa. Pristupajte svim svojim omiljenim aplikacijama i uživajte u najboljem što nudi Google bez povezivanja s telefonom.

PREMIUM ZVUK HARMAN KARDON
Ekskluzivan sustav Harman Kardon pruža očaravajući doživljaj za sve putnike. 
Emitira ukupno 410 W putem 2 visokotonca na bočnim stranama instrumentne ploče, 2 niskotonca na panelima prednjih vrata, 2 visokotonca i 2 niskotonca na panelima stražnjih vrata i 1 niskofrekventni zvučnik u prtljažniku. Uz 5 različitih zvukovnih ugođaja i tehnologiju Quantum Logic Surround™ glazba se preobražava u nezaboravan doživljaj.     

VOZILO KAKVO JOŠ NE POZNAJETE

Megane E-Tech 100% electric pridružuje vam se kamo god da poželite otići. Utemeljen na stručnim znanjima odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Renault, nudi domet vožnje do 480 km (300 km s baterijom od 40 kW).  
rješenja za punjenje
rješenja za punjenje
Na raspolaganju vam je široka paleta prilagođenih opcija za punjenje kod kuće, na poslu ili na cesti. Megane E-Tech 100% electric isporučuje se s kabelom načina 3 tipa 2 koji se mogu koristiti na kućnoj punionici ili na javnoj stanici za punjenje.
My Renault povezane usluge
ostanite povezani sa svojim vozilom uz My Renault
Pojednostavnite svoj svakodnevni život pomoću aplikacije My Renault i preuzmite kontrolu nad svojim vozilom na daljinu putem telefona: preostali domet vožnje, stanice u blizini, zakazivanje punjenja, planiranje putovanja i još mnogo toga.Uz svakodnevnu podršku, Renault povezane usluge razvijaju se i s vremenom se obogaćuju novim funkcionalnostima.
česta pitanja o električnim vozilima
česta pitanja
Imate li drugih pitanja o električnim vozilima? Odgovaramo na njih na stranici posvećenoj čestim pitanjima.     

SVI DETALJI VOZILA MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Megane E-Tech 100% electric – dodatna oprema
Megane E-Tech 100% electric – povezane usluge
Megane E-Tech 100% electric – dizajn

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Megane Conquest
Megane Conquest