Megane E-Tech 100% electric

Od konjske snage, do električne snage.
Renault Megane E-Tech 100% electric


Motor 160kW
ili 220 KS*
Dostupno na verzijama techno i iconic. Verzija evolution s povećanim dometom dostupna samo s 130 KS.
Ubrzanje 7,4s
0 – 100 km/h*
*Dostupno na verzijama techno i iconic s 220 KS.
Do 470km
domet vožnje (WLTP)*
*Dostupno u verziji evolution s produljenim dometom.
Do 300km
dosega u 30 minuta.*
*Maksimalni domet nakon punjenja na brzoj punionici istosmjernom strujom snagom od minimalno 130 kW (u mješovitom ciklusu vožnje WLTP). Povećanje dometa do 200 km u ciklusu vožnje autocestom.

čista senzacija

Čisti dizajn

Kompaktna karoserija limuzine, stil crossovera, skulpturiran stražnji kraj, sportske linije. Njegove aerodinamične linije daju mu osobit izgled za očaravajuću vožnju. 20-inčni kotači, prepoznatljiva full-LED svjetla, sedefasta 3D traka straga, zlatno kromirani detalji obilježavaju ovaj potpuno originalan dizajn.
Ergonomičan i prostoran
Megane E-Tech 100% electric ekskluzivno predstavlja potpuno ravni pod. Dodatni prostor oslobođen je zbog proširene strukture i iznimno uske openR instrumentne ploče: 209 mm prostora za noge straga, 33 l prtljažnog prostora.
Vrhunski doživljaj vožnje
Opustite se u redizajniranom putničkom prostoru u kojem je sve osmišljeno da pojednostavni vaša putovanja. Pružite ruku s prilagodljivog, optimiziranog sjedala i dodirnite veliki zaslon sustava openR od 774 cm2 u obliku slova L.
Modularan dizajn i pretinci
Indukcijski bežični punjač sprijeda, USB-C priključak straga, središnji pretinac za odlaganje, 33 l središnjeg i bočnog prostora za odlaganje i prtljažnik zapremnine 440 l. Megane E-Tech 100% electric čini boravak u vozilu savršenim.

Čista tehnologija

Ugrađene google usluge: vaš doživljaj povezane vožnje
Konfigurirajte sustav openR link s ugrađenim Google uslugama da biste konfigurirali do 5 računa. Pristupajte svim svojim omiljenim aplikacijama i uživajte u najboljem što nudi Google bez povezivanja s telefonom.

Premium zvuk Harman Kardon
Ekskluzivan sustav Harman Kardon pruža očaravajući doživljaj za sve putnike. Emitira ukupno 410 W putem 2 visokotonca na bočnim stranama instrumentne ploče, 2 niskotonca na panelima prednjih vrata, 2 visokotonca i 2 niskotonca na panelima stražnjih vrata i 1 niskofrekventni zvučnik u prtljažniku. Uz 5 različitih zvukovnih ugođaja i tehnologiju Quantum Logic Surround™ glazba se preobražava u nezaboravan doživljaj.     

Maksimalno povećana sigurnost
24 sustava za pomoć u vožnji i sigurnosnih sustava obećavaju bezbrižnu vožnju.

Potpuno električan

Inovacija od 360°
Platforma CMF-EV opremljena je iznimno tankom baterijom snage 60 kW/h i kompaktnim električnim motorom od 160 kW. Optimizirana raspodjela težine, duži osovinski razmak, potpuno ravan pod i nisko težište vozilu daju veću agilnost i osiguravaju više mjesta u putničkom prostoru.
Veći domet
Megane E-Tech 100% electric jedno je od najlakših vozila u svojem segmentu (1.620 kg). Sustav u vozilu automatski regulira temperaturu baterije i motora. Budući da je snaga jednaka neovisno o vanjskim uvjetima, uživate u povećanom dometu vožnje.
Napredna aerodinamičnost
Potraga za inovativnom aerodinamičnošću pomaže vam i da povećate domet vožnje. Njegova visina, oblik krova, uske gume, skulpturirani odbojnici i uvlačne kvake na vratima strukturalne su značajke koje povećavaju njegovu učinkovitost.

Vozilo kakvo još ne poznajete
Megane E-Tech 100% electric pridružuje vam se kamo god da poželite otići. Utemeljen na stručnim znanjima odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Renault, nudi domet vožnje do 470 km (300 km s baterijom od 40 kW).
SIMULATOR VREMENA PUNJENJA I DOMETA VOŽNJE
Megane E-Tech 100% električan – punjenje i domet vožnje
Simulirajte domet vožnje i vrijeme punjenja
Unesite podatke za svoj Megane E-Tech 100% electric i potrebno punjenje da biste vidjeli domet vožnje i koliko je vremena potrebno za punjenje na pojedinoj vrsti stanice za punjenje.
RJEŠENJA ZA PUNJENJE
Rješenja za punjenje
Na raspolaganju vam je široka paleta prilagođenih opcija za punjenje kod kuće, na poslu ili na cesti. Megane E-Tech 100% electric isporučuje se s kabelom načina 3 tipa 2 koji se mogu koristiti na kućnoj punionici ili na javnoj stanici za punjenje.
MY RENAULT POVEZANE USLUGE
Ostanite povezani sa svojim automobilom uz My Renault
Pojednostavnite svoj svakodnevni život pomoću aplikacije My Renault i preuzmite kontrolu nad svojim automobilom na daljinu putem telefona: preostali domet vožnje, stanice u blizini, zakazivanje punjenja, planiranje putovanja i još mnogo toga.Uz svakodnevnu podršku, Renault povezane usluge razvijaju se i s vremenom se obogaćuju novim funkcionalnostima.
ČESTA PITANJA O ELEKTRIČNIM VOZILIMA
Česta pitanja
Imate li drugih pitanja o električnim vozilima? Odgovaramo na njih na stranici posvećenoj čestim pitanjima.     

Boje, naplatci, presvlake: prilagodite Megane E-Tech 100% electric prema svom ukusu

Megane E-Tech 100% electric

Svi detalji vozila Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric – dodatna oprema
Megane E-Tech 100% electric – povezane usluge

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi na 10“ informativni zaslon s instrumentima i prikazom navigacije, bežično punjenje pametnog telefona, poziv u nuždi i povezanu navigaciju. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Otkrijte ostale Renault modele

Zoe E-Tech electric
Zoe E-Tech 100% electric
Clio E-Tech Hibrid
Clio E-Tech full hybrid
Megane Conquest E-Tech
Megane Conquest E-Tech full hybrid