Rezervirajte probnu vožnju Renault

Pitate se koje je vozilo najbolje za vas? Rezervirajte probnu vožnju s odabranim modelom Renault. Pogledajte sva naša nova vozila.

TWINGO
TWINGO
Već od 76.800 HRK
Isprobajte ga
CLIO
CLIO
Već od 93.500 HRK
Isprobajte ga
Novi CAPTUR
Novi CAPTUR
Već od 121.200 HRK
Isprobajte ga
GRAND SCENIC
GRAND SCENIC
Već od 180.000 HRK
Isprobajte ga
KADJAR
KADJAR
Već od 159.900 HRK
Isprobajte ga
Novi KOLEOS
Novi KOLEOS
Već od 328.900 HRK
Isprobajte ga
Novi MASTER
Novi MASTER
Već od 204.625 HRK
Isprobajte ga
KANGOO Express
KANGOO Express
Već od 145.500 HRK
Isprobajte ga
Novi TRAFIC
Novi TRAFIC
Već od 203.375 HRK
Isprobajte ga

Izbor novih vozila dostupnih za probnu vožnju

Limuzina, gradski automobil, kamionet, crossover, kamion, sportski automobil, mali kombi... Bilo da tražite osobno ili poslovno vozilo, nudimo vam priliku da isprobate jedan od naših automobila. Otkrijte široku ponudu vozila Renault i odaberite jedan od raznih modela.

Steknite bolji uvid u dojam koji ste stekli u trgovini probnom vožnjom vozila Renault

Sklad u unutrašnjosti, udobnost, besprijekoran motor, užitak u vožnji, prianjanje uz cestu... Bitni elementi za donošenje utemeljene i opuštene odluke. Ne možete se odlučiti između različitih modela? Vjerujte sebi i slijedite svoje instinkte nakon probne vožnje u vozilu po svojem izboru.

Nemojte više čekati da rezervirate probnu vožnju!

Odaberite svoj model, izaberite Renault koncesionara, navedite svoje podatke za kontakt, raspoloživost i željeni termin... Jednostavno predajte svoj zahtjev za probnu vožnju online i pripremite svoja osjetila za novi doživljaj vozila Renault. Sve ovisi o vama!

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više