unutarnji prostor i dimenzije

Sa svojim jedinstvenim proporcijama obiteljsko vozilo Scenic E-Tech 100% electric omogućava svim putnicima udobnost bez kompromisa. Kompaktan izvana svim putnicima osigurava prostranost, svjetlinu i udobnost te najnoviju tehnologiju u vozilu kako bi zadovoljio sve potrebe vaše obitelji.

prostrana unutrašnjost za cijelu obitelj
Najkompaktnije obiteljsko vozilo u svojoj kategoriji pruža najbolji unutarnji prostor. Potpuno ravni pod s električnom platformom CMF-EV omogućuje međuosovinski razmak od 2,78 metara i optimalnu udobnost, osobito na stražnjem sjedalu s prostorom za noge od 27,8 cm i velikom unutarnjom visinom od 88 cm. Cijela obitelj može putovati potpuno udobno.
KAPACITET PRTLJAŽNIKA
prtljažnik - Renault Scenic E-tech 100% electric
prostran prtljažnik
Prtljažnik se prilagođava potrebama obitelji i različitim načinima korištenja vozila. Vozilo Scenic E-Tech 100% electric ima kapacitet prtljažnika od 545 litara, koji se može povećati na 1.670 litara s preklopljenom stražnjom klupom.
INGENIUS® STRAŽNJI NASLON ZA RUKE
Ingenius armrest - Renault Scenic E-Tech 100% electric
ingenius® stražnji naslon za ruke, inovativni pristup udobnosti
Posebno inovativni preklopni ingenius® stražnji naslon za ruke ima 2 USB-C priključka i prostor za pohranu namijenjen mobilnim telefonima, tablet računalima i drugim digitalnim uređajima. Dva odvojiva i podesiva naslona omogućuju putnicima udobno gledanje njihovog omiljenog sadržaja uz držače čaša ili boca s vodom. Naslon za ruke opremljen je preklopnim otvorom koji spaja prtljažnik i puntnički prostor, za prijevoz dugačkih predmeta poput npr. skija.
PROSTOR ZA POHRANU
Prostor za pohranu - Renault Scenic E-Tech 100% electric
višestruke mogućnosti pohrane
38 litara prostora za pohranu podijeljeno je između prednjeg i stražnjeg dijela Scenic E-Tech 100% električnog vozila. Osim pretinca ispred suvozačevog sjedala i prostora u vratima, središnji naslon za ruku ima veliki otvoreni prostor s dva držača čaša, od kojih je jedan podesiv.
Ispod naslona za ruku, pruženi su dodatni prostori za vaše stvari, a veliki prostor ispod središnjeg zaslona omogućuje bežično punjenje pametnog telefona. Na stražnjoj strani sjedala nalaze se džepovi u koje možete smjestiti časopise ili tablet računala.

dimenzije vozila Je li vaša garaža dovoljno prostrana za Novi Scenic E-Tech 100% electric?
Provjerite mjere (dužina, visina, širina).     

svi detalji vozila Scenic E-Tech 100% electric

Scenic E-Tech 100% electric - punjenje
Scenic E-Tech 100% electric - sigurnost

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

Twingo E-Tech 100% electric
Twingo E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Renault 5
Renault 5 E-Tech 100% electric