NAPREDNI SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

U sklopu Human First Programa, Renault je razvio napredne sustave za pomoć vozačima kako bi vožnja bila sigurnija.    

AKTIVNA POMOĆ VOZAČU


POMOĆ PRI PARKIRANJU


SIGURNOSNI SUSTAVI


SIGURNOST PUTNIKA U VOZILU

Renault Rafale opremljen je vrhunskim inovacijama iz Human First Programa, osiguravajući vašu sigurnost u svakom trenutku, pružajući rješenja koja vas podržavaju, vode i štite.
SAFETY SCORE I SAFETY COACH
Renault Rafale E-Tech hybrid - safety score safety coach
safety score i safety coach
Promicanje sigurnije vožnje:
 • sigurnosni rezultat analizira podatke o brzini, putanji i sigurnoj udaljenosti prikupljene tijekom putovanja. Nakon svakog putovanja prikazuje vozačev rezultat, od 0 do 100, zajedno s personaliziranim savjetima za poboljšanje vozačkih vještina
 • koristeći podatke iz sigurnosnog rezultata, safety coach nudi savjete kako bi vam pomogao razviti bolje vozačke navike    
  SUSTAV ZA AKTIVNO KOČENJE NAKON NESREĆE
  Renault Rafale E-Tech hybrid - freinage automatique
  funkcija kočenja za slučaj višestrukih sudara
  Dizajniran za sprečavanje ili minimiziranje sekundarnih udara u sudaru, sustav automatski aktivira kočnice kako bi zaustavio vozilo, osim ako vozač ponovno preuzme kontrolu.
   
  *kod kočenja ili ubrzavanja
  QRESCUE
  Renault Rafale E-Tech hybrid - QRescue Renault
  Renault QRescue: ušteda vremena spasilačkim službama
  Uz QR kod na vjetrobranskom staklu i stražnjem prozoru, Renault QRescue omogućuje vatrogascima neposredan pristup tehničkom listu vozila, pomažući im da interveniraju brzo i sigurno. Ovo može uštedjeti do 15 minuta kada je riječ o zbrinjavanju žrtava unutar zlatnog sata*.  
  *kritički vremenski okvir u kojem žrtva treba biti prevezena u bolnicu nakon nesreće.

  VIŠE O VOZILU RAFALE

  Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
  Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


  OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

  Megane Conquest
  Megane Conquest