ZATAMNJUJUĆI PANORAMSKI KROV SOLARBAY®

Zatamnjujući panoramski krov Solarbay® u vozilu Renault Rafale ima površinu od 1 m² i zatamnjuje se ili posvjetljuje na zahtjev. Podesite razinu svjetlosti i termalnu udobnost pomoću gumba na gornjoj konzoli ili glasovnom naredbom putem Google Assistanta¹. Potpuno se zatamnjuje kada je vozilo zaključano kako bi unutrašnjost ostala na optimalnoj temperaturi. Kada se vratite, automatski se vraća na prethodnu postavku.

KAKO SOLARBAY® FUNKCIONIRA?


NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA

Rafale E-Tech hybrid - solarbay
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA UPAKIRANA U 1 M²
Solarbay® je rezultat zajedničkog razvoja Renault Grupe i Saint-Gobain-a. Korištenjem AmpliSky tehnologije, sustav koristi slojeve i PDLC 2 film umetnut u staklo koji reagira na električnu struju. Saint-Gobain osigurava stakleni krov i elektronički sustav.
 

1 Google, Google Play, Android Auto, Google Maps su registrirani znakovi tvrtke Google LLC. Povezane usluge My Renault, Google Maps i Google Assistant nude se tijekom 5 godina od datuma isporuke vašeg vozila.    

tekući kristali raspršeni u polimeru


SVI DETALJI VOZILA RAFALE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest