RENAULT POVEZANE USLUGE

Uronite u novi povezani svijet s najnovijom generacijom openR link multimedijskog sustava. Ovaj intuitivni i prilagodljivi sustav uključuje nekoliko značajki s ugrađenim Googleom uslugama¹, nudeći poboljšano povezano iskustvo.
Renault Rafale E-Tech full hybrid - povezane usluge
openR link, trajno ažurirano vozilo
Multimedijski sustav openR link s ugrađenim Googleom¹ omogućuje pristup širokom rasponu povezanih usluga. Koristite prednosti redovitih ažuriranja putem FOTA (Firmware Over The Air) i dobijte najnovije značajke. Renault Rafale automatski preuzima ažuriranja i obavještava vas kada su spremna za instalaciju. 

My Renault: vaš Renault Rafale uvijek pri ruci
Interakcija s vašim vozilom i dobivanje informacija:
 • video vodiči o svemu vezanom uz vaš Renault Rafale 
 • korištenje pametnog telefona za lakše pronalaženje vašeg vozila pomoću trube ili daljinskog bljeskanja svjetala*. 
   *Povezane usluge na daljinu su dostupne za period od 5 godina.
  Google, Google Play, Android Auto i Google Maps su zaštitni znakovi Google LLC.     

  SVI DETALJI VOZILA RAFALE

  Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
  Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


  OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

  Megane Conquest
  Megane Conquest