UDOBNOST, UNUTARNJI PROSTOR I DIMENZIJE

Zakoračite u Renault Rafale i otkrijte prostor u kojem je svaki detalj pažljivo izrađen, a vrhunski materijali dominiraju. Njegov unutarnji prostor, vrhunska oprema i opsesija udobnošću izdvajaju Renault Rafale kao zaista jedinstveni coupe SUV.

UDOBNOSTI U UNUTRAŠNJOSTI

Renault Rafale coupe SUV nudi vrhunsku udobnost zahvaljujući svojoj vrhunskoj opremi, pažljivoj posvećenosti detaljima i prostranoj unutrašnjosti, kako sprijeda tako i straga.
PROSTOR ZA NOGE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularni izgled
30,2 cm prostora za noge
Sa svojim međuosovinskim razmakom od 273 cm, Renault Rafale osigurava vrhunsku udobnost za putnike: 30,2 cm prostora za noge straga, što ga svrstava među najbolje u svojoj klasi i 89 cm* prostora za visoke putnike na stražnjem sjedalu - sve to uz zadržavanje elegantnog profila coupe SUV-a.

*ovisno o verziji.
INGENIUS® STRAŽNJI NASLON ZA RUKE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularni izgled
ingenius® naslon za ruke
Ingenious® stražnji naslon za ruke posvećen je multimediji. Pronaći ćete prostore za pohranu tableta i pametnih telefona, dva USB-C porta i dva podesiva držača dizajnirana za udobno korištenje vaših digitalnih uređaja te sigurno držanje boca s vodom ili šalica.
OTVOR ZA SKIJE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularni izgled
otvor za skije
Dostupna iz prtljažnika, ova pregrada pomaže vam nositi duge predmete (poput skija), koristeći cijelu duljinu vozila, od prtljažnika do prednjih sjedala—bez potrebe za spuštanjem cijele stražnje klupe.
KAPACITET PRTLJAŽNIKA
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularni izgled
kapacitet prtljažnika
Njezin kapacitet od 627 litara* proširuje se na 1900 litara kada se stražnja klupa spusti. Takva svestranost omogućuje vam korištenje vozila prema vašim potrebama, bez obzira na to što vam je potrebno. 
*ovisno o verziji

VOLUMEN I DIMENZIJE

Sprijeda prema natrag, odozgo prema dolje... Uživajte u prostranosti Renault Rafalea.

     E-Tech full hybrid pogonski sklop    
     minimalan kapacitet prtljažnika      
627 l
     maksimalan kapacitet prtljažnika     
1900 l
     zapremnina ispod dvostrukog dna    
92 l
     prostor za noge     
30,2 cm

SVI DETALJI VOZILA RAFALE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest