MULTIMEDIJA I POVEZIVOST

openR link s ugrađenim Google uslugama
Multimedijski sustav openR link s ugrađenim Googleom¹ omogućuje pristup širokom rasponu povezanih usluga. Isplanirajte svoju rutu na Google Maps² koristeći glasovne naredbe Google Assistanta i usmjerite svoju koncentraciju na promet.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Maps
navigacija u stvarnom vremenu
Google Maps² automatski se ažurira u stvarnom vremenu, pružajući vam sigurnost tijekom vožnje, čak i ako izgubite mrežnu vezu. Ako na putu naiđete na prepreku, vaša ruta se automatski preraspoređuje. Izbjegnite neugodna iznenađenja poput zatvaranja cesta, novih jednosmjernih ulica i privremenih zaobilaznica.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Assistant
glasovna kontrola
Pomoću glasovnih naredbi Google Assistanta², obje ruke ostaju na volanu. Zamolite ga da zatamni Solarbay®, pošalje SMS poruke, reproducira glazbu ili prilagodi temperaturu u kabini, sve to bez skidanja pogleda s ceste.

¹ Google, Google Play, Android Auto, Google Maps su zaštitni znakovi tvrtke Google LLC

² My Renault povezane usluge, Google Maps i Google Assistant su besplatne za upotrebu 5 godina od kupnje vozila.  


VIŠE O VOZILU RAFALE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest