RAFALE

E-TECH FULL HYBRID
Renault Rafale E-Tech hybrid

PROVJERITE POSEBNU PONUDU I ODVEZITE SVOJ RAFALE

RENAULT RAFALE
Uz posebne uvjete financiranja: 
  • 0% kamata
  • 8 godina jamstva
više o ponudi

Navedena ponuda odnosi se na sve verzije modela Renault Rafale pri kupnji uz Mobilize Financial Services. Mobilize Financial Services je lokalni komercijalni naziv tvrtke RCI USLUGE d.o.o. koja svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing Croatia d.o.o. i Ayvens Croatia d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d. 

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Fiksna kamatna stopa za financiranje u € iznosi 0,00%, naknada za sklapanje ugovora iznosi 1,00% od maloprodajne cijene vozila (naknada za sklapanje ugovora za potrošače iznosi 160,00 €). Razdoblje financiranja je 24 mjeseci, učešće iznosi 33,00% od maloprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost od 1,00% od maloprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja te se plaća do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga, odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja. 

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu s potrošačem na temelju maloprodajne preporučene cijene:

Kod financiranja putem financijskog leasinga, ako maloprodajna preporučena cijena iznosi 44.990,00 € s uključenim PDV-om i PPMV-om (ukoliko je isti primjenjiv), u tom slučaju učešće iznosi 14.846,70 €, a iznos financiranja je 30.143,30 €. Za financiranje u trajanju od 24 mjeseci, fiksna kamatna stopa iznosi 0,00%. Naknada za sklapanje ugovora iznosi 160,00 €, a efektivna kamatna stopa iznosi 0,35%. Naknada za sklapanje ugovora i učešće plaćaju se prema Pozivu na plaćanje, a leasing rate u iznosu od 14.846,70 € i otkupna vrijednost u iznosu od 449,90 € plaćaju se do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. Ukupan iznos naknada koji potrošač treba platiti ako koristi opciju kupnje u iznosu otkupne vrijednosti je 45.150,00€. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga, odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja.

Jamstvo od 8 godina uključuje dvije godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo Renault za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, te dodatne 3 godine produljenog jamstva ili 150.000 km uz Real Garant. Dodatno produljeno jamstvo putem Real Garanta vrijedi samo kod kupnje uz Mobilize Financial Services. 

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 4,6 – 5,0 l/100 km. Emisija CO2 : 104 – 113 g/km. Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  


POGLEDAJTE SVAKI KUT RAFALE VOZILA U 3D NAČINU

Prilagodite Renault Rafale svom ukusu.
RAFALE

Renault Rafale E-Tech hybrid


Godine 1934. izniman trkaći zrakoplov otvorio je nove horizonte: Caudron-Renault Rafale. Danas nas ovaj revolucionarni izum ponovno inspirira da donesemo nebo na cestu. Renault Rafale E-Tech hybrid, promišljen dizajn, oblikovane linije, zatamnjujući panoramski krov Solarbay®, openR link s ugrađenim Googleovim uslugama¹ i povezivost s mnogim aplikacijama.
200 KS
/147 kW E-Tech full hybrid      
30
naprednih sustava za pomoć u vožnji2
1 100 KM
dometa vožnje3
984 CM²
openR ekrani + head-up display4
NAPOMENE

Google, Google Play, Android Auto, Google Maps zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.

2 Ovisno o verziji

3 Do 1100 km dosega (s punim rezervarom prema WLTP podacima)

4 Ovisno o verziji   

NEKA VAS OČARA RENAULT RAFALE


E-Tech hybrid

DO 1100 KM DOMETA VOŽNJE

Do 80%* gradske vožnje na električni pogon i do 130 km/h bez potrebe za punjenjem. Baterija se puni tijekom usporavanja i kočenja i omogućuje vam uštedu do 40%** goriva. 

najveća snaga
200 KS (147 kW)

mjenjač
automatski s više načina djelovanja

WLTP CO₂ emisije     
od 105 g/km
certifikacija u tijeku

potrošnja goriva
od 4.7 L/100 km
certifikacija u tijeku

domet vožnje
do 1100 km*
* Ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje - izvor: WLTP kombinirano, Ožujak 2023.
** za E-Tech full hybrid pogonski sklop u usporedbi s mild hybrid pogonskim sklopom, prema WLTP data City/izvor: UTAC & IDIADA/Rujan 2022.

SUSTAV 4CONTROL ADVANCED

Renault Rafale E-Tech full hybrid - 4Control advanced
OKRETAN I STABILAN

Pri niskoj brzini, 4Control Advanced usmjerava zakretanje stražnjih kotača do 5° u smjeru suprotnom od smjera prednjih kotača, za krug okretanja usporediv s krugom gradskog vozila. Pri brzinama iznad 50 km/h stražnji kotači zakreću se do 1° i poboljšavaju stabilnost vozila.


EKSKLUZIVNO ISKUSTVO

Rafale E-Tech hybrid - unutrašnjost vozila
SPORTSKA SJEDALA
Sjedala vozila Renault Rafale su široka i sportska. Pružaju potporu i optimalnu udobnost za vozača i putnike dok poboljšavaju osjećaj vožnje. Alpine logo na naslonima sjedala svijetli kada otvorite vrata².
Rafale E-Tech hybrid - unutrašnjost vozila
RECIKLIRANI MATERIJALI
Otkrijte kreativnu unutrašnjost vozila Renault Rafale. Ploča s instrumentima sadrži umetnuti pravi škriljevac². Prilikom izrade nije korištena koža te je implementirano najmanje 25% recikliranih materijala³ i 34% materijala iz kružne ekonomije⁴ u cijelom vozilu.
Rafale E-Tech hybrid - unutrašnjost vozila
INSTRUMENTNA PLOČA PRILAGOĐENA VOZAČU

Uživajte u impresivnom iskustvu vožnje unutar vozila Renault Rafale. Instrumentna ploča usmjerena prema vozaču s kontrolama pozicioniranima tako da su na dohvat ruke vozaču te s ekranima u direktnom vidnom polju vozača.      
Rafale E-Tech hybrid - unutrašnjost vozila
INGENIUS® STRAŽNJI NASLON ZA RUKU
Preklopivi ingenius® stražnji naslon za ruku opremljen je s 2 USB-C porta. Moguće su različite konfiguracije za umetanje vaših elektroničkih uređaja.
NAPOMENE

² na verziji Alpine esprit. Svijetli prilikom otvaranja vrata.
³ prema ISO 14021.
⁴ uključujući materijale reciklirane u skladu s ISO 14021 te ostatke i proizvodni otpad ponovno uključen u proizvodne procese unutar industrijske lokacije.


ZATAMNJUJUĆI PANORAMSKI KROV SOLARBAY®

solarbay panoramski stakleni krov - Renault Rafale E-Tech full hybrid
UDOBNO I SVIJETLO

Tehnologija Solarbay nudi golemi panoramski krovni otvor koji na vaš zahtjev osvjetljava ili zasjenjuje prostor. Koristeći četiri dosupna načina zasjenjivanja, vi odlučujete koliko svjetla želite u kabini - udobnost po vašem ukusu. 

* Opcija ovisno o verziji.

“HEY GOOGLE, TAKE ME TO WORK”

Multimedijski sustav openR link uključuje bogatu paletu Googleugrađenih aplikacija2 na ekranu vozila koje vas prate na svim putovanjima. Pronađite parkirno mjesto, isplanirajte rutu, provjerite doseg i slušajte svoju omiljenu glazbu bez ometanja pogleda na cestu, koristeći sve omiljene aplikacije.
NAPOMENE

Google, Google Play, Android Auto i Google Maps su vlasništvo tvrtke Google LLC.

Ovisno o zemlji.


high-fidelity sound

HARMAN-KARDON®

Rafale E-Tech hybrid - ozvučenje
TEHNOLOGIJA PROSTORNOG OZVUČENJA
Zvučni sustav Harman Kardon® s 12 zvučnika osigurava 485 W preko 2 visokotonca sa strane armaturne ploče, 2 niskotonca u panelima prednjih vrata, 2 prostorna zvučnika, 1 prednje centralne jedinice, 2 visokotonca i 2 niskotonca straga u oblogama vrata te 1 subwoofera u prtljažniku.

human first program

NAPREDNI SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Renault Rafale E-Tech full hybrid - sustavi za pomoć u vožnji
OTKRIJE, OBAVIJESTI, USMJERI

Za sigurniju vožnju, "Safety Score" analizira podatke o brzini, putanji i sigurnosnoj razdaljini te vam nakon svake vožnje daje ocjenu vožnje. "Safety Coach" pomaže vam poboljšati vašu vožnju koristeći podatke iz "Safety Score" i kontinuirano vas obavještava o mogućim rizicima na vašem putu.

Renault Rafale E-Tech full hybrid - sustavi za pomoć u vožnji
AKTIVNA POMOĆ VOZAČU

Aktivna pomoć vozaču kombinira adaptivni tempomat sa Stop & Go funkcijom i sustavom za zadržavanje vozila u središtu voznog traka. Regulira brzinu prema uvjetima na cesti, održava sigurnu udaljenost i zadržava vozilo u središtu voznog traka. Kada se promet uspori, sustav omogućuje automatsko zaustavljanje i pokretanje vozila.

i ostalih napredni sustavi za pomoć u vožnji za vašu sigurnost

RAFALE JOŠ OD 1934. GODINE

Renault Rafale E-Tech full hybrid - povijest - avion Caudron-Renault
USMJERENOST NA PERFORMANSE

Kroz povijest Renault je uvijek osmišljavao novitete, bavio se izumima i bio pionir na cestama, u zraku ili na željeznici. Izazovi stižu i dalje te se intenzivno radi na poboljšanju, bilo da se radi o performansama motora, aerodinamičkoj učinkovitosti i sigurnosti u vozilu.

SVI DETALJI VOZILA RAFALE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest