4CONTROL ADVANCED

Sustav 4Control advanced značajno poboljšava upravljivost pri niskim brzinama, kao i agilnost i performanse pri srednjim do visokim brzinama. U kombinaciji s višeručnom stražnjom osovinom, upravljanje je precizno i sigurno, omogućujući lakše svladavanje zavoja i skretanje.

OKRETNOST I MANEVRIRANJE

OKRETNOST I UPRAVLJANJE
Kada vozite pri niskim brzinama ili manevrirate, 4Control advanced usmjerava stražnje kotače do 5° u suprotnom smjeru od prednjih kotača, što omogućuje krug okretanja usporediv s onim kod gradskog automobila. Pri brzinama iznad 50 km/h, stražnji kotači se zakreću do 1° kako bi se poboljšala stabilnost vozila Renault Rafale u brzim zavojima.
MANEVRI I PARKIRANJE
U gradu, krug okretanja od 10,4 metra konkurira onom gradskog automobila. Kako bi se olakšali manevri parkiranja, stražnji kotači se zakreću do 5°.

POBOLJŠANO PRIJANJANJE NA CESTI

STABILNOST KROZ ZAVOJE
Kada ulazite u zavoj pri brzinama većim od 50 km/h, sva četiri kotača se okreću u istom smjeru kako bi se poboljšalo prianjanje na cestu. Prednji kotači se zakreću do 35°, dok se stražnji kotači zakreću do 1°, pružajući veću stabilnost kroz zavoje.
POBOLJŠANI UŽITAK VOŽNJE
Renault Rafale uključuje: 
 • velike gume (245 mm) i specifične postavke opruga, amortizera i stabilizatora 
 • elektronički sustav upravljanja stražnjom osovinom, Vehicle Motion Control, razvijen za optimizaciju brzina u zavojima i poboljšanje držanja ceste na neravnim i oštećenim cestama 
 • upravljanje kalibrirano za savršenu preciznost u zavojima.

  MULTI-SENSE

  Renault Rafale E-Tech hybrid - 4Control
  Izbor jednog od četiri načina vožnje kako bi se Renault Rafale prilagodio vašim potrebama:
  • zvuk motora i odzivnost
  • tvrdoća upravljača
  • ambijentalna rasvjeta
  • postavke vozačkog zaslona
    Multi-Sense vam nudi prilagođeno iskustvo za volanom.

   VIŠE O VOZILU RAFALE

   Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
   Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


   OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

   Megane Conquest
   Megane Conquest