NAŠA SUV VOZILA


VOZILA SPREMNA ZA SKRETANJE S UTABANOG PUTA

Moderan i sofisticiran dizajn, tehnološki napredna oprema i revolucionarne inovacije... Novi hibridni SUV Renault Megane Conquest, gradski Renault Captur, kompaktni SUV Renault Austral i Renault Espace: naša vozila odvest će vas na sve vaše pustolovine! Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite vozilo koji vam najbolje odgovara. 

OTKRIJTE PONUDU VOZILA SUV

Renault Captur
Renault Captur
Elegantan i odvažan SUV

Sa svojom pametnom kabinom i sustavom MULTI-SENSE Captur vam nudi potpuno jedinstven doživljaj vožnje, bilo u gradu ili na otvorenoj cesti. Njegova izuzetno praktična klizna stražnja klupa nudi kapacitet prtljažnika od 536 l, što je novi rekord u kategoriji SUV-a!
Renault Megane Conquest
Novi Renault Megane Conquest
Hibridni pristup SUV-u

Megane Conquest je SUV od glave do pete, s velikom visinom do podvozja, širokim ramenima, prednjim i stražnjim zaštitama podvozja i zaobljenom linijom krova. Nudeći nenadmašan doživljaj vožnje, njegova hibridna tehnologija E-Tech savršen je spoj performansi i učinkovitosti, s dva električna motora i automatskim mjenjačem s više načina vožnje.
Austral E-Tech full hybrid
Renault Austral
Kontrolirajte tehnologiju. Preuzmite kontrolu

Austral krase skladne proporcije, odvažan prednji kraj i karakteristična svjetla. Njegove elegantne linije naglašene su sjajnim crnim krovom, dok kontrastni bočni zaštitni elementi naglašavaju njegov grubi profil.
Renault Espace E-Tech full hybrid
Renault Espace E-Tech full hybrid
Elegantan dizajn

Isklesan prednji kraj, fluidna silueta, uglađene linije i panoramski krov... Novi Renault Espace E-Tech full hybrid iz temelja mijenja definiciju premium SUV-a.

PREDNOSTI SUV VOZILA RENAULT

Austral
DOŽIVLJAJ VOŽNJE
Vozila osmišljena za istraživanje

Želite li skrenuti s utabanog puta? Renault SUV-ovi vaši su idealni suputnici! Opremljeni odzivnim pogonima visokih performansi, naša vozila nude prianjanje uz cestu bez premca i na najtežim terenima, a pritom su savršeno opremljena za vaše svakodnevne potrebe.
Austral udobje
UDOBNOST
Prostrana i prilagodljiva kabina

Preklopna sjedala, klizna stražnja klupa i beskonačne mogućnosti prilagodbe unutrašnjosti... Renault SUV-ovi nude nevjerojatnu fleksibilnost i svestranost kako bi se prilagodili svim vašim potrebama. Izdašni kapacitet prtljažnika i razni pametni pretinci za odlaganje čine ih praktičnim izborom!
Austral notranjost
FUNKCIONALNOST
Miran i umrežen doživljaj

Pristupajte svim svojim umreženim uslugama i aplikacijama putem zaslona osjetljivog na dodir svojeg sustava r-link 2 ili multimedijskog sustava easy link, koji su kompatibilni s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. Što se tiče sigurnosti, dobit ćete pomoć u svim manevrima putem sustava za pomoć u vožnji izravno dostupnih na prilagodljivom zaslonu za vozača.

JESTE LI SPREMNI ZA KRUG RENAULT SUV VOZILOM?