Naši SUV-ovi


Automobili spremni za skretanje s utabanog puta

Moderan i sofisticiran dizajn, tehnološki napredna oprema i revolucionarne inovacije... Novi hibridni SUV Renault Megane Conquest, gradski Renault Captur, SUV za sve terene Renault Koleos i kompaktni SUV Renault Kadjar: naši automobili odvest će vas na sve vaše pustolovine!
Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite automobil koji vam najbolje odgovara. 

Otkrijte ponudu SUV-ova

Renault Captur
Renault Captur
Elegantan i odvažan SUV

Sa svojom pametnom kabinom i sustavom multi-sense Captur vam nudi potpuno jedinstven doživljaj vožnje, bilo u gradu ili na otvorenoj cesti. Njegova izuzetno praktična klizna stražnja klupa nudi kapacitet prtljažnika od 536 l, što je novi rekord u kategoriji SUV-a!
Renault Arkana
Novi Renault Megane Conquest
Hibridni pristup SUV-u

Megane Conquest je SUV od glave do pete, s velikom visinom do podvozja, širokim ramenima, prednjim i stražnjim zaštitama podvozja i zaobljenom linijom krova. Nudeći nenadmašan doživljaj vožnje, njegova hibridna tehnologija E-TECH savršen je spoj performansi i učinkovitosti, s dva električna motora i automatskim mjenjačem s više načina vožnje.
Renault Koleos
Renault Koleos
SUV za sve terene

Koleos je ultimativno vozilo za sve terene: automobil s pogonom na 4 kotača koji odiše izdržljivošću i pouzdanošću, ali i elegancijom! U unutrašnjosti visokokvalitetni materijali i obilje prostora čine ga obiteljskim vozilom koje je i udobno i odvažno.
Austral E-Tech full hybrid
Renault Austral
Kontrolirajte tehnologiju. Preuzmite kontrolu.

Austral krase skladne proporcije, odvažan prednji kraj i karakteristična svjetla. Njegove elegantne linije naglašene su sjajnim crnim krovom, dok kontrastni bočni zaštitni elementi naglašavaju njegov grubi profil.

Prednosti SUV-ova Renault

Koleos
Doživljaj vožnje
Vozila osmišljena za istraživanje

Želite li skrenuti s utabanog puta? Renault SUV-ovi vaši su idealni suputnici! Opremljeni odzivnim pogonima visokih performansi, naša vozila nude prianjanje uz cestu bez premca i na najtežim terenima, a pritom su savršeno opremljena za vaše svakodnevne potrebe.
Koleos udobje
Udobnost
Prostrana i prilagodljiva kabina

Preklopna sjedala, klizna stražnja klupa i beskonačne mogućnosti prilagodbe unutrašnjosti... Renault SUV-ovi nude nevjerojatnu fleksibilnost i svestranost kako bi se prilagodili svim vašim potrebama. Izdašni kapacitet prtljažnika i razni pametni pretinci za odlaganje čine ih praktičnim izborom!
Koleos notranjost
Funkcionalnost
Miran i umrežen doživljaj

Pristupajte svim svojim umreženim uslugama i aplikacijama putem zaslona osjetljivog na dodir svojeg sustava r-link 2 ili multimedijskog sustava easy link, koji su kompatibilni s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. Što se tiče sigurnosti, dobit ćete pomoć u svim manevrima putem sustava za pomoć u vožnji izravno dostupnih na prilagodljivom zaslonu za vozača.

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug Renault SUV-om?