Svi kompaktni automobili


Elegantni i kompaktni automobili s naprednom tehnologijom

Renault Clio i Renault Megane: otkrijte 2 različite izvedbe kompaktnih automobila koje će zadovoljiti sve vaše kriterije u pogledu dizajna, tehnologije, prostranosti i ergonomije. Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite koji vam najviše odgovara.

Otkrijte sve detalje palete kompaktnih vozila

Renault Clio
Renault Clio
Zavodljiv kompaktni automobil s povezanim uslugama

Clio je pravi primjer svestranog vozila! Ovo vozilo jednako je okretno i u vožnjama gradom i na dugim putovanjima, objedinjuje sve prednosti limuzine i kompaktnog vozila svojom elegantnom i dinamičnom siluetom, internetskim tehnologijama te prostranom i udobnom unutrašnjosti.
Renault Megane berline
Renault Megane
Jedinstvena limuzina s naprednom tehnologijom, uskoro dostupan u izvedbi E-Tech plug-in hibrid

Megane s ponosom pokazuje svoj upečatljiv dizajn te elegantne i fluidne linije. Njegova kabina s naprednom tehnologijom i široka ponuda sustava za pomoć u vožnji čine ga limuzinom s najsuvremenijim inovacijama. 
Austral E-Tech full hybrid
Renault Austral
Kontrolirajte tehnologiju. Preuzmite kontrolu.

Austral krase skladne proporcije, odvažan prednji kraj i karakteristična svjetla. Njegove elegantne linije naglašene su sjajnim crnim krovom, dok kontrastni bočni zaštitni elementi naglašavaju njegov grubi profil.
Espace E-Tech full hybrid
Renault Espace E-Tech full hybrid
Prava raskoš će uvijek biti prostor.

Upoznajte novi Renault Espace E-Tech full hybrid, šestu generaciju bezvremenskog koncepta i utjelovljenje nove definicije SUV-a s 5 do 7 sjedala. Nova generacija ima fluidnu siluetu i isklesane linije.

Prednosti kompaktnih vozila Renault

Megane
Dizajn
Otmjen i elegantan dizajn

Za svaki model limuzine ili kompaktnog vozila Renault želimo postići profinjen, prepoznatljiv i upečatljiv dizajn zbog kojeg će naša vozila biti mjerilo stila, snage i elegancije. Upravo se zahvaljujući toj ravnoteži ističu svojom osobnošću!
Renault Clio - notranjost, kabina
Udobnost
Ergonomičan prostor

Sve je dizajnirano s ciljem optimizacije prostora, pristupačnosti komandi i udobnosti.
Renault Clio - tehnologija in multimedija
Tehnologija
Pouzdana i lako upravljiva vozila s povezanim uslugama

Uz Renault Connect uživajte u pravom povezanom i personaliziranom doživljaju koji vam pruža dodatnu razinu udobnosti i jednostavnosti tijekom vaših vožnji.

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug kompaktnim vozilom Renault?