Naši obiteljski automobili


Obiteljski automobili koji vam omogućuje da vidite širu sliku

Tražite li veće prostrano vozilo kako biste na put mogli uzeti sve što želite? Odlučite se za jedan od naših obiteljskih automobila i ne radite kompromise između udobnosti, elegancije i prostranosti.

Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite ono koja odgovara vama i vašoj obitelji.

Detalji o ponudi obiteljskih automobila

Novi Megane Conquest
Renault Megane Conquest
Atletski i prostran terenac  

Megane Conquest kombinira elegantne linije i robustan stil. Njegov jedinstveni dizajn nudi vam vitak profil, sjajan razmak od tla i vrhunsku unutrašnjost. Uz modernu kabinu, jednostavne kontrole na konzoli, velik putnički prostor i prostrani prtljažnik, poziva vas da uđete u njegovu ergonomsku i fleksibilnu unutrašnjost. Dominirajte cestom iz udobnosti tehnološki napredne kabine i pružite svojoj obitelji udobnost na svakom putovanju!  
Austral E-Tech full hybrid
Renault Austral
Kontrolirajte tehnologiju. Preuzmite kontrolu.

Austral krase skladne proporcije, odvažan prednji kraj i karakteristična svjetla. Njegove elegantne linije naglašene su sjajnim crnim krovom, dok kontrastni bočni zaštitni elementi naglašavaju njegov grubi profil.
Megane Grandtour
Renault Megane Grandtour
Modularan i elegantan karavan  

Megane Grandtour s elegantnom siluetom, tehnološki naprednom kabinom i sofisticiranim detaljima predstavlja karavansku verziju koja kombinira eleganciju i svestranost. S tehnološki naprednom kabinom, jednostavnim kontrolama, fleksibilnim prtljažnikom, najvećom duljinom tereta u svojoj klasi i brojnim prostorima za odlaganje, kombinira udobnost, stil i praktičnost kako bi udovoljio najvišim očekivanjima vaše obitelji.
Renault Espace E-Tech full hybrid
Renault Espace E-Tech full hybrid
Prava raskoš će uvijek biti prostor.

Udobno se smjestite u unutrašnjost u kojoj je baš sve podređeno vašoj udobnosti. Zahvaljujući velikom panoramskom krovu površine veće od 1 m2 , uživat ćete u osunčanoj, pomno dizajniranoj unutrašnjosti u koju se udobno može smjestiti do sedam osoba.
Renault Trafic Passanger
Renault Trafic Passanger
Možete prevesti do 9 putnika i njihovu prtljagu ili ukloniti drugi i treći red i putovati sa svom željenom prtljagom bez ugrožavanja udobnosti. Renault Trafic Passenger opremljen je brojnim sustavima za pomoć vozaču koji osiguravaju vašu sigurnost i sigurnost vaših putnika.

Prednosti obiteljskih automobila Renault

Grand Scenic
Dizajn
Moderan i sofisticiran izgled 

Odaberite udobnost obiteljskog automobila Renault... Bez kompromisa u estetici! Renaultova obiteljska vozila kombiniraju zahtjeve za prostranošću s izuzetno modernim i sofisticiranim linijama, dajući čitavoj paleti hrabar i prepoznatljiv izgled.
Udobje
Udobnost
Vrhunska unutrašnjost 

Od presvlaka i nadzorne ploče do upravljača - sve smo osmislili kako bismo stvorili privlačan interijer za veću udobnost i dobar osjećaj. Što se modularnosti tiče, sustav easy break omogućuje vam otključavanje i preklapanje stražnje klupe s ručicama u prtljažniku.
Tehnologija
Sigurnost
Najnovije tehnologije

Unutar obiteljskih automobila Renault dostupni su sustavi za pomoć vozaču koji poboljšavaju sigurnost svih putnika. Upozorenje na osjet umora, upozorenje na napuštanje trake, upozorenje na prebrzu vožnju, pomoć pri parkiranju i aktivni sustav kočenja u nuždi: Renault tehnologija ništa ne prepušta slučaju! U MULTI-SENSE sustavu odaberite između 5 načina vožnje i pristupite multimedijskim funkcijama vozila putem povezanog sustava R-Link.

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni isprobati obiteljski Renault?