Naši gradski automobili


Elegantni, okretni i tehnološki napredni gradski automobili

Spajajući stil, udobnost i praktičnost, naši gradski automobili dostupni su u 3 osobita modela, a svaki odlikuju jedinstvene prednosti: Renault Twingo, Renault Captur i Renault Clio.

Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite gradski automobil koji vam najbolje odgovara. 

Otkrijte ponudu gradskih automobila u detalje

Renault Twingo
Renault Twingo
Mali gradski automobil

Twingo je ultimativni gradski automobil! Prilagođen vašim gradskim putovanjima, spoj je fantastičnog stila, kompaktnih dimenzija, pametne tehnologije i prostrane, udobne i modularne unutrašnjosti.
Renault Clio
Renault Clio
Svestrani gradski automobil

Savršeno prilagođen gradskom okruženju, Clio se ističe svojim šarmantnim dizajnom, svestranošću i elegantnom, udobnom unutrašnjošću. Ovaj višenamjenski automobil nudi nevjerojatno uživanje u vožnji, a prilagođen je i dugim putovanjima.
Renault Captur
Renault Captur
Odvažan i prilagodljiv SUV

S dinamičnim i izražajnim dizajnom, pametnom kabinom, paketima za prilagodbu unutrašnjosti, modularnošću i rekordnim kapacitetom prtljažnika od 536 l Captur vam nudi nenadmašan doživljaj vožnje.

* WLTPDomet vožnje (globalno ujednačeni postupak ispitivanja lakih vozila, standardizirani ciklus: 57 % gradska vožnja, 25 % prigradska vožnja, 18 % vožnja autocestom) za novu verziju Zoe Life s 15-inčnim kotačima.


Prednosti gradskog automobila renault

Izvana – Renault Clio
Dizajn
Praktični i elegantni automobili

Gradski automobili Renault dizajnirani su tako da vam pruže besprijekornu vožnju dok se krećete gradom u optimalnoj udobnosti. I sve to čine sa stilom! Zahvaljujući svojem robusnom, dinamičnom i senzualnom dizajnu, ova pametna gradska vozila privlače poglede.
Renault – Clio – unutrašnjost
Udobnost
Ergonomska unutrašnjost

Moderna instrumentna ploča, intuitivne kontrole, obilje prostora za pohranu i udobna sjedala: gradski automobili Renault nude vam praktičan i modularan prostor unutrašnjosti. Bilo da ste sami, s partnerom ili s djecom, udobno putujte od točke A do točke B!
sustav easy link – Renault Clio
Funkcija
Pametna tehnologija

Gradski automobili Renault opremljeni su tehnologijom easy link, kompatibilnom s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, ili connect r&go radiom kako biste mogli uživati u prilagođenom, umreženom doživljaju vožnje.

Pojednostavnite svoj svakodnevni život pomoću sustava za pomoć u vožnji easy drive koji vam pomažu da precizno upravljate svojim vozilom, prvenstveno zahvaljujući izuzetnom krugu okretanja i kameri od 360°.

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug gradskim vozilom Renault?