Naš karavan


Elegantan i ergonomičan karavan

Budući da nudi još više prostora no gradski automobili i limuzine, karavan se ističe kao obiteljsko vozilo, dostupno kao dio ponude vozila Renault Grandtour: modularan karavan Renault Megane Grandtour.

Otkrijte ponudu karavana u detalje

Renault Megane Grandtour
Renault Megane Grandtour
Modularni obiteljski karavan

Profinjenim dizajnom i dinamičnim linijama, obiteljski karavan Megane Grandtour ističe se stilom koji naglašava kako njegove performanse, tako i njegovu otmjenost. Izrazito lukavo!

Prednosti karavana Renault

prikaz stražnjeg kraja izvana – Renault Talisman Grandtour
Dizajn

Karavan s karakterom 
Produljen i kompaktan, Renaultov karavan odlikuje se besprijekornim dinamičnim i senzualnim linijama. Odvažan, a opet suptilan, dobro uravnotežen karakter.
prikaz unutrašnjosti odozgo – Renault Talisman Grandtour
Udobnost
Pametna, pomno oblikovana unutrašnjost 
Renaultov karavan nudi prostranu unutrašnjost i vanjski dizajn naglašen sofisticiranom završnom obradom. Rezultat? Udobnost, stil i praktičnost! Za još veći prtljažnik, upotrijebite sustav easy break kojim se stražnja klupa, pritiskom na prekidače u prtljažniku, jednim potezom preklapa prema dolje.
multimedijski zaslon – Renault Talisman Grandtour
Funkcija

Vožnja po vašem ukusu

Renaultov karavan opremljen je sustavom multi sense s paletom od 5 načina vožnje i inovativnih sustava za pomoć u vožnji, stoga možete uživati u prednostima sofisticirane tehnologije osmišljene za stvaranje prilagođenog, ugodnog i mirnog doživljaja vožnje.  

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug karavanom Renault?