Svi naši hibridni automobili


Hibridni automobili, kombinacija onog najboljeg u električnom pogonu i pogonu s unutarnjim izgaranjem

Otkrijte hibrid koji ne pristaje na kompromise! Nudeći vam doživljaj vožnje drukčiji od svih drugih, poznavanje električnog pogona korišteno za našu tehnologiju E-Tech hibrida preuzeto je iz svijeta automobilizma.

Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite hibridni automobil koji vam najbolje odgovara. 

Otkrijte ponudu hibridnih automobila u detalje

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Kontrolirajte tehnologiju. Preuzmite kontrolu.

Austral E-Tech full hyrid sa 200 KS, koji nudi jednu od najboljih učinkovitosti u svojoj kategoriji. Potrošnja goriva je samo 4,6 l/100 km, a emisija CO₂ samo 104 g/km. Električni pogon omogućuje brzinu vožnje do 130 km/h, a u vožnji gradskim ulicama do 80% vremena vožnje vozi se na struju.  
Espace E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid
Espace s hibridnim motorom E-Tech

Kombinacijom elektromotora najnovije generacije s učinkovitim motorom s unutarnjim izgaranjem, Renault Espace E-Tech full hybrid nudi do 80% gradske vožnje na električni pogon, bez potrebe za punjenjem, što je jedina takva tehnologija na tržištu.
Renault Clio E-Tech
Clio E-Tech full hybrid
Clio... sada je hibrid
Clio E-Tech full hybrid ima dva električna motora i motor s unutarnjim sagorijevanjem u kombinaciji s iznimno učinkovitim automatskim mjenjačem s više načina vožnje. Rezultat je uglađeno kretanje s električnim pogonom, optimizirana vožnja na električni pogon do 80 % vremena u gradu i užitak tihe vožnje.

Renault Captur E-Tech
Renault Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech s naprednom hibridnom tehnologijom

Captur E-Tech full hybrid 145 s naprednom hibridnom tehnologijom povećava ekonomičnost potrošnje goriva tijekom vožnje. Vozilo se uvijek pokreće u 100% električnom načinu rada, a nema potrebe za punjenjem hibridne verzije, jer se to događa tijekom kočenja i usporavanja kada vozač makne nogu s papučice gasa. E-Tech full hybrid 145 nudi savršenu kombinaciju udobnosti i dinamičnosti, pružajući jedinstveno iskustvo vožnje.
Renault Megane Conquest E-TECH hibrid
Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid
Megane Conquest dostupan je s hibridnim motorom E-Tech

Hibridni motor E-Tech kombinira dva električna motora i motor s unutarnjim izgaranjem s višebrzinskim mjenjačem bez spojke. U gradu možete do 80% vožnje obaviti na električni pogon, smanjujući tako emisiju CO2 i potrošnju goriva. Bez obzira vozite li se u gradu ili autocestom, hibridni motor E-Tech donosi novo iskustvo vožnje.
WLTP (Globalno ujednačeni postupak ispitivanja lakih vozila): ovaj novi protokol dobiva rezultate koji točnije odražavaju vašu svakodnevnu upotrebu nego rezultati dobiveni protokolom NEDC.

Prednosti renault hibrida

Renault Clio E-Tech
Dizajn
Praktični i lijepi automobili

Svaki hibridni automobil Renault jedinstveno je dizajniran kako bi vam pružio besprijekornu i udobnu vožnju na vašim putovanjima. Zahvaljujući svojem robusnom, dinamičnom i senzualnom dizajnu, naša gradska vozila privlače poglede.
Renault Clio E-TECH hibrid
Udobnost
Besprijekorna električna vožnja

S potpuno električnim pokretanjem i tehnologijom optimizacije povrata energije hibridna vozila Renault osmišljena su za što dulja putovanja u električnom načinu rada i kako bi vam pružila tišu, udobniju vožnju.
Clio
Funkcionalnost
Pametna tehnologija

Tehnologija E-Tech poboljšava ubrzanje i manevriranje vozilom. Hibridna vozila opremljena su automatskim mjenjačem koji upravlja brzinama, kao i izmjenom načina trakcije tako da se možete fokusirati na cestu!

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug hibridnim automobilom Renault?