Naša električna vozila


Naša električna vozila više su od tehnologije, ona su način života

Kako bismo vam ponudili maksimalnu autonomiju, sva naša električna tehnologija produkt je dokazane stručnosti iskušane u svijetu automobilizma. Uživajte u tihom i udobnom doživljaju vožnje, a pritom pomažite okolišu.

Usporedite detaljne informacije o tim vozilima i odaberite električno vozilo koji vam najbolje odgovara.  

Otkrijte ponudu električnih vozila u detalje

Renault Twingo Electric
Renault Twingo E-Tech 100% electric
Najbolji među električnim gradskim vozilima

Twingo E-Tech 100% electric ostaje vjeran očaravajućem, pametnom i prilagodljivom dizajnu zbog kojeg je toliko popularan, ali sada u novoj potpuno električnoj verziji. Uhvatite se u koštac s gradskim prometom okretno... i sa stilom!
Renault Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
Električno gradsko vozilo

Karoserija kompaktne limuzine, stil crossovera, isklesan stražnji dio, sportske linije. Njegove aerodinamične linije daju mu prepoznatljiv izgled i omogućuju uzbudljivu vožnju. Kotači od 51 cm (20”), Full LED svjetlosni potpis, 3D stražnja svjetlosna traka i zlatni kromirani detalji otkrivaju potpuno originalan dizajn.

* WLTPDomet vožnje (globalno ujednačeni postupak ispitivanja lakih vozila, standardizirani ciklus: 57 % gradska vožnja, 25 % prigradska vožnja, 18 % vožnja autocestom) za novu verziju Zoe Life s 15-inčnim kotačima.


Prednosti električnih vozila Renault

Renault Zoe
Održavanje
Ekonomičan pogon

Uštedite novac i smanjite troškove održavanja jer se nećete morati baviti remenima razdjelnog sustava, svjećicama itd. Pozdravite se s promjenama ulja! Električni motor ne zahtijeva podmazivanje. Isto vrijedi i za kočione papučice, diskove i bubnjeve koji imaju znatno duži životni vijek.
Unutarnja instrumentna ploča – Renault Zoe
Udobnost
Ponovno osmišljena vožnja

U električnim vozilima Renault uživajte u doživljaju vožnje koji je besprijekoran, ugodan i miran. Oslobodite se mijenjanja brzina i usredotočite se na cestu pred sobom, a pritom uživajte u jedinstvenom doživljaju vožnje, daleko od buke motora i neudobnih vibracija.
Ručica mjenjača u unutrašnjosti – Renault Zoe
Funkcionalnost
Nenadmašne performanse

Vozači električnih vozila Renault mogu u potpunosti doživjeti živahno kretanje pri pokretanju i ubrzavanju. Električni motor rotira se brže, a njegov mjenjač pruža optimalan zakretni moment.

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug električnim vozilom Renault?