TWINGO E-TECH

100% ELECTRIC
TWINGO Electric citadine électrique

otkrijte 6 razloga za kupnju električnog vozila Renault


Sada u električnoj verziji, Twingo E-Tech 100% electric izvrstan je gradski automobil!

Iako je sada dostupan u potpuno električnoj verziji, Twingo E-Tech 100% electric ostaje vjeran očaravajućem, pametnom i prilagodljivom dizajnu zbog kojeg je toliko popularan. Uhvatite se u koštac s gradskim prometom spretno i u stilu u električnom Twingo E-Tech 100% electric!
Električni gradski automobil Twingo E-Tech electric – izvana
legendarni profil
Twingo E-Tech 100% electric krasi ista velika osobnost i vragolasti duh, redizajnirane linije, jedinstvene prilagodbe, LED prednja svjetla i svjetlosni potpis C-Shape.
Električni gradski automobil Twingo E-Tech electric – izvana
zvijezda među gradskim automobilima
Živahan i drzak, električni Twingo E-Tech 100% electric opremljen je električnim pogonom i odlikuje se najboljim krugom okretanja u klasi. Jednostavno se krećite kroz gradsku džunglu.
Unutrašnjost električnog automobila Twingo E-Tech electric
povezan i pristupačan doživljaj
Uživajte u ekskluzivnim električnim povezanim uslugama izravno na 7-inčnom dodirom zaslonu multimedijskog sustava Easy Link ili putem aplikacije My Renault.
Električni gradski automobil Twingo E-Tech electric
daje više nego što očekujete
100% električan, 100% pametan! Uživajte u svakodnevnim putovanjima bez stresa s WLTP * dometom vožnje od 190 km u punom ciklusu i 270 km u gradskom ciklusu. Sljedeće punjenje može pričekati!

Twingo E-Tech 100% electric odlikuje se 100 % električnim identitetom

užitak u vožnji
Još više zabave!
Ne volite voziti u gradu? Uz Twingo E-Tech 100% electric, gradski promet nikad nije bio jednostavniji. Twingo E-Tech 100% electric ima 60 kW* (82 KS) snage i zakretni moment od 160 Nm*, sve u kompaktnom formatu i s najboljim krugom okretanja u svojoj klasi. Spaja agilnost i upravljanje gradskog automobila sa živahnošću električnog motora.  

Twingo E-Tech 100% electric koji je apsolutno vjeran svom Twingo E-Tech 100% electric identitetu!
Još udobniji!
Twingo E-Tech 100% electric ima način vožnje B s tri razine regerativnog kočenja za svaku upotrebu.
 

Najviša razina kočenja savršena je za gradsku vožnju. Omogućuje vam manju upotrebu kočnice i regeneraciju snage, što olakšava svakodnevnu vožnju. Čim otpustite papučicu gasa, automobil će se prebaciti na regenerativno kočenje. Zaslužili ste odmoriti nogu! 

Na autocesti odaberite razinu ravnomjernog kočenja i vozite kao da ste uključili funkciju coasting. Uživajte u opuštenoj vožnji!
domet vožnje i punjenje
Vožnja na električni pogon nikada nije bila jednostavnija.
Twingo E-Tech 100% electric opremljen je baterijom od 22 kWh koja nudi domet vožnje do 190 km u WLTP punom ciklusu*i 270 km u WLTP gradskom ciklusu*. Dovoljno da preživite tjedan bez problema! 

Aktivirajte ECO način da biste ograničili stopu ubrzanja i postavili maksimalnu brzinu na autocesti. Time možete uživati u dometu vožnje do 225 km.

Trebate pauzu? Pomoću punjača Chameleon možete napuniti svoj Twingo E-Tech 100% electric doma, na poslu ili na postaji za punjenje s istosmjernom strujom (22 kW AC). Napunite 80 %* vozila za samo jedan sat, odnosno približno 80 km dometa vožnje za 30 minuta. To je bila kratka pauza!
Naše su povezane usluge osmišljene tako da olakšaju vaš svakodnevni život.
Uživajte u potpunom multimedijskom doživljaju uz Renault Connect! Zakažite svoje sljedeće punjenje, upravljajte razinom baterije, pogledajte domet vožnje i prikažite najbližu postaju za punjenje... Na 7-inčnom multimedijskom sustavu ili putem aplikacije MY Renault uživajte u električnim povezanim uslugama koje su osmišljene za optimizaciju vaših putovanja u vozilu Twingo E-Tech 100% electric. 

Svakodnevna električna vožnja nikada nije bila jednostavnija!

prednosti

ostao je vjeran svojoj legendarnoj osobnosti


verzija

Twingo Urban Night

ograničena serija Twingo Urban Night
Ograničena serija vozila Twingo Urban Night osvaja gradske ulice svojim jedinstvenim stilom.
* Ciklus za gradsku vožnju prema standardu WLTP odgovara gradskom udjelu standardiziranog ciklusa. Puni ciklus prema standardu WLTP predstavlja standardizirani ciklus. Sastoji se od 57 % gradske vožnje, 25 % vožnje u predgrađima i 18 % vožnje na autocesti.

boja, naplatci, presvlake: odaberite stil vozila Twingo E-Tech 100% electric

TWINGO E-TECH

svi detalji vozila Twingo E-Tech 100% electric

Vanjski izgled električnog vozila TWINGO
Vanjski izgled električnog vozila TWINGO – domet vožnje i punjenje
Unutrašnjost električnog vozila TWINGO – dodatna oprema
Unutrašnjost električnog vozila TWINGO – verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele