CAPTUR

Za sve vaše živote.
Kompaktni urbani SUV Renault CAPTUR

odvezite svoj Captur uz dodatne pogodnosti

Captur 0% kamata ponuda
Odvezite Captur evolution TCe 90 već od 20.940€ uz:
  • 0% kamata kroz 3 godišnje rate
  • 8 godina jamstva
Captur Fleksi ponuda
Odvezite Captur uz Fleksi financiranje:
  • već od 119 €/mj. na 4 godine
  • 8 godina jamstva

dizajn

SUV vozilo sportskih linija

S isklesanim bokovima, mišićavim ramenima, širom maskom hladnjaka i istaknutim branikom, Captur ima robustan izgled koji priliči SUV-u. Njegova promišljeno dizajnirana unutrašnjost i snažni hibridni pogonski sklopovi odišu privlačnošću i odvažnošću.
CAPTUR
izgleda kao SUV
Oblikovane linije, sportski bočni branici, prednja i stražnja zaštita podvozja, krovni nosači, šira rešetka, upečatljivi branik s kromiranim umecima... Captur ostavlja atraktivan dojam.
CAPTUR
puna LED prednja i stražnja svjetla u obliku slova C
Captur sadrži još više tehnologije i elegancije na prednjem i stražnjem dijelu uz legendarni potpis tvrtke Renault za LED svjetla u obliku slova C.
CAPTUR
svakome Captur po mjeri
Pokažite svoj Captur i dizajnirajte ga po svojoj mjeri.
Unutrašnjost vozila CAPTUR: upravljač, instrumentna ploča
pametan putnički prostor
9,3-inčni multimedijski zaslon osjetljiv na dodir, 10,2-inčna digitalna instrumentna ploča, inovativna prilagođena konzola s futurističkom ručicom mjenjača "E-shifter" i pametnim rasporedom mjesta za odlaganje... Smjestite se u vozilo!
Renault CAPTUR – unutrašnjost
besprijekorna i potpuno prilagodljiva unutrašnjost
Spužvasti materijali, satenska završna obrada... Captur iz temelja je potpuno osmišljen.
Renault CAPTUR – prtljažnik
veći iznutra i izvana
Stražnja klupa koja se preklapa i moguće ju je pomicati uzdužno za 16 cm, rekordni volumen prtljažnika (do 536 l) i nekoliko pretinaca za odlaganje (do 27 l).

Captur E-Tech full hybrid

Captur E-Tech Engineered full hybrid, nova ekskluzivna verzija

Captur E-Tech – sada je dostupna Engineered verzija
Iskoristite pogodnost mobilnosti koja ne zagađuje okoliš i ekonomičnije potrošnje goriva zahvaljujući E-Tech hibridnoj tehnologiji, proizašloj izravno iz svijeta Formule 1. Za svakodnevnu upotrebu, kao i na dugim putovanjima, maksimalno iskoristite 100 % pokretanje na električni pogon i domet vožnje koji pruža pogon koji se sam puni dok vozite, bez potrebe za priključivanjem vozila u izvor napajanja.

S novom E-Tech projektiranom verzijom hibrida.
Uživajte u istom odvažnom stilu u unutrašnjosti. Njegova ekskluzivna oznaka E-Tech projektirane verzije nalazi se na lijevoj strani, a stražnju stranu krasi crna i zlatna značka E-Tech.

Izdvojite se u gomili i pokažite svima da ste odabrali ekološki prihvatljivu opciju vožnje hibrida.

personalizacija

kreirajte vozilo koje će odraziti vašu osobnost

Izdvojite se iz gomile! Captur nastoji dosegnuti najveću razinu personalizacije izvana i iznutra.     
Unutrašnjost vozila Renault CAPTUR, prednja i stražnja sjedala
unutrašnjost
Prilagodite unutrašnjost (armaturna ploča, presvlake, ukrasni umetci u boji, ukrasne detalji, nasloni za ruke) Captur svojem ukusu, zahvaljujući kombinaciji boja za uređenje unutrašnjosti.
Novi CAPTUR MULTI-SENSE – unutrašnja rasvjeta
tehnologija MULTI-SENSE
Dodatno prilagodite svoj Captur s pomoću sustava MULTI-SENSE: birajte između tri načina rada (Eco, Sport, MySense) i osam boja ambijentalnog osvjetljenja. Tehnologija MULTI-SENSE pomaže vam da prilagodite Captur svojem raspoloženju.

oprema

uživajte u prilagođenom doživljaju

Zahvaljujući modernim i intuitivnim tehnologijama, prilagodljivom iskustvu u vozilu i nenadmašnoj modularnosti, Captur se prilagođava vašim željama i potrebama i pruža vam jedinstven doživljaj.
Unutrašnjost vozila Renault CAPTUR, instrumentna ploča, zaslon vozača
s revolucionarnom tehnologijom
Kako bi poboljšao vaš doživljaj vožnje bez odricanja od sigurnosti, Captur je opremljen najnovijom tehnologijom i utire put autonomnoj vožnji. Uživajte u opuštenoj vožnji!
Narančasti Renault CAPTUR – unutrašnjost
prilagodljivo iskustvo u vozilu
Pametan putnički prostor, krov koji se otvara, prostrana unutrašnjost, veliki volumen prtljažnika (do 536 l)*, klizna preklopiva stražnja klupa, nekoliko pretinaca za odlaganje... Captur se prilagođava vašoj svakodnevici.

*Standard VDA.

boje, naplatci, presvlake: prilagodite Captur prema svom ukusu

CAPTUR

zaliha novih vozila

izaberi i odvezi


svi detalji vozila Captur

Renault CAPTUR – Zmogljivost
Renault CAPTUR – dodatna oprema
Renault CAPTUR – verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Megane Conquest E-Tech full hybrid
Megane Conquest E-Tech full hybrid