CAPTUR

Za sve vaše živote.
Kompaktni urbani SUV Renault CAPTUR

ODVEZITE SVOJ CAPTUR UZ DODATNE POGODNOSTI

Odvezite Captur već od 19.990 €
  • 8 godina jamstva
  • isporuka odmah
više o ponudi

*Navedena cijena odnosi se na verziju Captur evolution TCe 90 (66 kW). Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna te već uključuje neobavezujuće preporučene popuste. Prikazana cijena modela, namijenjena prodaji potrošačima uključuje PDV i PPMV. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Renault. Ponuda vrijedi za vozila sa zalihe. 

Jamstvo od 8 godina uključuje dvije godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo Renault za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, te dodatne 3 godine produljenog jamstva ili 150.000 km uz Real Garant. Dodatno produljeno jamstvo vrijedi putem Real Garanta samo kod kupnje uz Mobilize Financial Services**. 

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Fiksna kamatna stopa za financiranje u € iznosi 6,50%, naknada za sklapanje ugovora iznosi 1,00% od maloprodajne cijene vozila (naknada za sklapanje ugovora za potrošače iznosi 160,00 €). Razdoblje financiranja je 48 mjeseci, učešće iznosi 41,95% od maloprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 42,70% od maloprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna te se plaća do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga, odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja. 

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu s potrošačem na temelju maloprodajne preporučene cijene: 

Kod financiranja putem financijskog leasinga, ako maloprodajna preporučena cijena iznosi 19.990,00 € s uključenim PDV-om i PPMV-om (ukoliko je isti primjenjiv), u tom slučaju učešće iznosi 8.385,75 €, a iznos financiranja je 11.604,25 €. Za financiranje u trajanju od 48 mjeseci, fiksna kamatna stopa iznosi 6,50%. Naknada za sklapanje ugovora iznosi 160,00 €, a efektivna kamatna stopa iznosi 7,11%. Naknada za sklapanje ugovora i učešće plaćaju se prema Pozivu na plaćanje, a leasing rate u iznosu od 119,00 € i otkupna vrijednost u iznosu od 8.536,00 € plaćaju se do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. Ukupan iznos naknada koji potrošač treba platiti ako koristi opciju kupnje u iznosu otkupne vrijednosti je 22.793,75 €. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga, odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja. 

**RCI USLUGE d.o.o. djeluje pod lokalnim komercijalnim nazivom Mobilize Financial Services koji svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing d.o.o. i Ayvens Croatia d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d. 

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 5,8 – 6,2 l/100 km. Emisija CO2: 129 - 141 g/km. Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  


zaliha novih vozila

IZABERI I ODVEZI


dizajn

SUV VOZILO SPORTSKIH LINIJA

S isklesanim bokovima, mišićavim ramenima, širom maskom hladnjaka i istaknutim branikom, Captur ima robustan izgled koji priliči SUV-u. Njegova promišljeno dizajnirana unutrašnjost i snažni hibridni pogonski sklopovi odišu privlačnošću i odvažnošću.
CAPTUR
izgleda kao SUV
Oblikovane linije, sportski bočni branici, prednja i stražnja zaštita podvozja, krovni nosači, šira rešetka, upečatljivi branik s kromiranim umecima... Captur ostavlja atraktivan dojam.
CAPTUR
puna LED prednja i stražnja svjetla u obliku slova C
Captur sadrži još više tehnologije i elegancije na prednjem i stražnjem dijelu uz legendarni potpis tvrtke Renault za LED svjetla u obliku slova C.
CAPTUR
svakome Captur po mjeri
Pokažite svoj Captur i dizajnirajte ga po svojoj mjeri.
Unutrašnjost vozila CAPTUR: upravljač, instrumentna ploča
pametan putnički prostor
9,3-inčni multimedijski zaslon osjetljiv na dodir, 10,2-inčna digitalna instrumentna ploča, inovativna prilagođena konzola s futurističkom ručicom mjenjača "E-shifter" i pametnim rasporedom mjesta za odlaganje... Smjestite se u vozilo!
Renault CAPTUR – unutrašnjost
besprijekorna i potpuno prilagodljiva unutrašnjost
Spužvasti materijali, satenska završna obrada... Captur iz temelja je potpuno osmišljen.
Renault CAPTUR – prtljažnik
veći iznutra i izvana
Stražnja klupa koja se preklapa i moguće ju je pomicati uzdužno za 16 cm, rekordni volumen prtljažnika (do 536 l) i nekoliko pretinaca za odlaganje (do 27 l).

CAPTUR E-TECH ENGINEERED FULL HYBRID,
NOVA EKSKLUZIVNA VERZIJA

Iskoristite pogodnost mobilnosti koja ne zagađuje okoliš i ekonomičnije potrošnje goriva zahvaljujući E-Tech hibridnoj tehnologiji, proizašloj izravno iz svijeta Formule 1. Za svakodnevnu upotrebu, kao i na dugim putovanjima, maksimalno iskoristite 100 % pokretanje na električni pogon i domet vožnje koji pruža pogon koji se sam puni dok vozite, bez potrebe za priključivanjem vozila u izvor napajanja.

S novom E-Tech projektiranom verzijom hibrida. Uživajte u istom odvažnom stilu u unutrašnjosti. Njegova ekskluzivna oznaka E-Tech projektirane verzije nalazi se na lijevoj strani, a stražnju stranu krasi crna i zlatna značka E-Tech.

POGLEDAJTE SVAKI KUT VOZILA CAPTUR U 3D NAČINU

Prilagodite Renault Captur svom ukusu.
CAPTUR

personalizacija

KREIRAJTE VOZILO KOJE CE ODRAZITI VASU OSOBNOST

Izdvojite se iz gomile! Captur nastoji dosegnuti najveću razinu personalizacije izvana i iznutra.     
Unutrašnjost vozila Renault CAPTUR, prednja i stražnja sjedala
unutrašnjost
Prilagodite unutrašnjost (armaturna ploča, presvlake, ukrasni umetci u boji, ukrasne detalji, nasloni za ruke) Captur svojem ukusu, zahvaljujući kombinaciji boja za uređenje unutrašnjosti.
Novi CAPTUR MULTI-SENSE – unutrašnja rasvjeta
tehnologija MULTI-SENSE
Dodatno prilagodite svoj Captur s pomoću sustava MULTI-SENSE: birajte između tri načina rada (Eco, Sport, MySense) i osam boja ambijentalnog osvjetljenja. Tehnologija MULTI-SENSE pomaže vam da prilagodite Captur svojem raspoloženju.

oprema

UŽIVAJTE U PRILAGOĐENOM DOŽIVLJAJU

Zahvaljujući modernim i intuitivnim tehnologijama, prilagodljivom iskustvu u vozilu i nenadmašnoj modularnosti, Captur se prilagođava vašim željama i potrebama i pruža vam jedinstven doživljaj.
Unutrašnjost vozila Renault CAPTUR, instrumentna ploča, zaslon vozača
s revolucionarnom tehnologijom
Kako bi poboljšao vaš doživljaj vožnje bez odricanja od sigurnosti, Captur je opremljen najnovijom tehnologijom i utire put autonomnoj vožnji. Uživajte u opuštenoj vožnji!
Narančasti Renault CAPTUR – unutrašnjost
prilagodljivo iskustvo u vozilu
Pametan putnički prostor, krov koji se otvara, prostrana unutrašnjost, veliki volumen prtljažnika (do 536 l)*, klizna preklopiva stražnja klupa, nekoliko pretinaca za odlaganje... Captur se prilagođava vašoj svakodnevici.

*Standard VDA.

SVI DETALJI VOZILA CAPTUR

Renault CAPTUR – Zmogljivost
Renault CAPTUR – dodatna oprema
Renault CAPTUR – verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Megane Conquest
Megane Conquest