Megane Conquest

Hibrid po prirodi.
MEGANE Conquest - SUV Renault

odvezite svoj Megane Conquest uz dodatne pogodnosti

Megane Conquest 0% kamata ponuda
Odvezite Megane Conquest uz 8 godina jamstva i posebnu ponudu financiranja:
  • 8 godina jamstva
  • 3 godišnje rate uz 0% kamata
  • Popust do 3100€ (23.356,95 kn)* 
  • Bon za zimske gume u vrijednosti 500€ (3.767,25 kn)   

 *Akcija vrijedi za model Megane Conquest i isključivo za vozila na zalihi i traje do rasprodaje zalihe.   
Megane Conquest Fleksi ponuda
Odvezite Megane Conquest uz 8 godina jamstva i Renault Fleksi financiranje:
  • 8 godina jamstva 
  • Već od 149 €/mj. (1.122,64 kn) na 4 godine
  • Popust do 3100€ (23.356,95 kn)*
  • Bon za zimske gume u vrijednosti 500€ (3.767,25 kn)    

*Akcija vrijedi za model Megane Conquest i isključivo za vozila na zalihi i traje do rasprodaje zalihe. 
Fiksni tečaj konverzije utvrđen uredbom Vijeća EU je 1 euro = 7,53450 kuna.  

dizajn

sportski i prostran suv i ekskluzivna verzija R.S. Line

Megane Conquest spaja uglađene linije i robustan stil. Jedinstven dizajn tog vozila nudi vam vitak profil, veliku visinu do podvozja i vrhunski interijer.  U verziji R.S. Line dojam je još moćniji. Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu boju, sportsku prednju rešetku, specifične aluminijske naplatke s rubinski crvenim detaljima, dvostruku ispušnu cijev i dr.
Športni SUV MEGANE Conquest – Renault
vitak profil
Megane Conquest se ističe već na prvi pogled. Ima zaobljenu liniju krova, veliku visinu do podvozja, prednje i stražnje zaštitne plohe za podvozje te lukove kotača kao klasični SUV.
MEGANE Conquest SUV – bočni prikaz izvana – Renault
ekskluzivna verzija R.S. Line
Sjajna crna boja i završna obrada u boji tamnog metala, aerodinamičan spojler koji naglašava sportsku prednju rešetku i specifični 18-inčni naplatci s crvenim detaljima ističu sportski, sofisticirani.
MEGANE Conquest SUV – stražnji prikaz izvana – Renault
elegantan i dinamičan SUV
Svjetleća traka duž stražnjih svjetala naglašava pomaknute, elegantne odlike. U verziji R.S. Line dvostruka ispušna cijev pruža još dinamičniji izgled.
MEGANE Conquest – unutrašnjost – Renault
udobna i tehnološki napredna kabina
Uz multimedijski sustav EASY LINK i njegov 9,3-inčni zaslon, 10,2-inčni prilagodljivi zaslon za vozača, elektronsku parkirnu kočnicu, indukcijski punjač, pametne pretince za pohranu i još mnogo toga, dobivate ono najbolje u inovacijama!
MEGANE Conquest – prednja i stražnja sjedala – Renault
optimalna unutrašnjost
Megane Conquest se prilagođava vašim potrebama i potrebama vaših putnika uz svoj prostrani stražnji kraj i kapacitet prtljažnika od 513 l do 1.296 l (kad je stražnja klupa preklopljena).

Megane Conquest E-Tech engineered full hybrid

nova premium verzija

sada je dostupna engineered verzija
Inspirirana automobilizmom, hibridna tehnologija E-Tech savršen je spoj performansi i učinkovitosti. U gradu uvijek počnite voziti na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon*. Smanjite potrošnju goriva do 40 % u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom!
Otputujte u svijet vrhunske tehnologije. Počnite uživati u E-Tech Engineered verziji vozila Megane Conquest sa sofisticiranom završnom obradom i naglascima sjajne crne boje i u toploj nijansi titanija.

udobnost i tehnologija

vladajte cestom iz udobnosti visokotehnološke kabine

Megane Conquest SUV - Renault
15 sustava za pomoć u vožnji Easy Drive
Suputnik na autocesti i u prometnim gužvama, upozorenje na promet iza vozila i Easy Park Assist samo su neke od značajki osmišljenih da povećaju udobnost i sigurnost vaše vožnje. Te i mnoge druge značajke dostupne su putem sustava za pomoć u vožnji Renault Easy Drive koji vam pomažu da manevrirate na svojim putovanjima s 10,2-inčnog prilagodljivog zaslona za vozača. Jeste li spremni napraviti prvi korak prema vožnji bez vozača?
Multimedijski sustav – Renault MEGANE Conquest
multimedijski sustav Easy Link
Pomoću ovog multimedijskog sustava, kompatibilnog s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, jednostavno povezujete svoj pametni telefon i pristupate svim svojim aplikacijama i umreženim uslugama s 9,3-inčnog središnjeg zaslona u svojem vozilu Megane Conquest. 
Sustav MULTI-SENSE – Renault MEGANE Conquest
MULTI-SENSE
Zvuk motora i odzivnost, upravljanje, odabir ambijentalne rasvjete i konfiguracija zaslona za vozača... Odaberite jedan od 3 dostupna načina vožnje (MySense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću sustava za prilagodbu sustava MULTI-SENSE. 

boje, naplatci, presvlake: odaberite stil vozila Megane Conquest

Megane Conquest

zaliha novih vozila

izaberi i odvezi


svi detalji vozila Megane Conquest

Renault MEGANE Conquest – dizajn
Renault MEGANE Conquest – motori
Renault MEGANE Conquest – verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

     

otkrijte ostale Renault modele