DIZAJN

Prednji kraj vozila karakterizira potpuno nova maska s novim Renault amblemom, dok dvije crne ispušne cijevi i dugački spojler na stražnjem kraju naglašavaju dinamičan karakter vozila. Inačice esprit Alpine i techno krasi i prepoznatljivi prednji spojler po uzoru na F1®.
prostrana unutrašnjost
Materijali koji na dodir djeluju premium, svijetao i prozračan putnički prostor s električnim krovnim prozorom, grijanim sjedalom za vozača i dojmljivim iskustvom slušanja zahvaljujući audiosustavu Bose®.
prostranost putničkog prostora
Kada se podnica podesiva po visini nalazi u nižem položaju, utovarni kapacitet iznosi maksimalnih 1263 l(1); podešavanjem podnice u viši položaj olakšava se prijevoz teškog tereta. Sklapanjem svih naslona stražnje klupe, preklopive u omjeru 1:3 – 2:3, stvara se ravna podnica.
obujam prtljažnika (u l, prema VDE standardu) E-Tech full hybrid E-Tech mild hybrid
najmanji obujam  480 513
najveći obujam 1,263
1,296


dimenzije vozila JE LI VAŠA GARAŽA DOVOLJNO PROSTRANA ZA NOVI MEGANE CONQUEST?
Provjerite mjere (dužina, visina, širina).     

SVI DETALJI VOZILA MEGANE CONQUEST

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU VOZILA RENAULT