multimedija

prilagođena i povezana tehnologija

Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedija
easy link

Olakšajte svoje iskustvo u automobilu uz multimedijski sustav Easy Link 23 cm (9,3”)* zaslon osjetljiv na dodir i bežično zrcaljenje pametnog telefona kompatibilno s Android Auto™ i Apple CarPlay™. Prilagodite informacije prikazane na novom digitalnom brzinomjeru koji se nalazi u vašem vidokrugu za sigurniju vožnju.

*Ovisno o verziji.

multimedijski sustavi

Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedia - personalizirani prostor
personalizirani prostor
Prilagodljive multimedijske značajke su vam na dohvat ruke. Prečaci i widgeti bit će spremljeni u konfiguraciji vašeg korisničkog profila. 
Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedia - sos pomoć
SOS pomoć
Za vašu zaštitu: u slučaju nesreće vaše vozilo automatski poziva hitnu pomoć ili možete jednostavno pritisnuti tipku pozicioniranu iznad glave vozača. 
Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedia - connected and user-friendly navigation
pametna navigacija
Unesite nekoliko riječi pomoću zaslona osjetljivog na dodir ili pomoću prepoznavanja govora i pronađite svoje odredište izravno pomoću Google online pretraživanja. Sustav jednostavnih veza pohranjuje vaše adrese i omiljene točke interesa da bi naredna putovanja bila jednostavnija. 
Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedia - real-time info
informacije u stvarnom vremenu
Google navigacija predlaže optimizirana putovanja uzimajući u obzir promet, vremenske prilike, opasne zone i obližnje radare, kao i cijene goriva u stvarnom vremenu. Vaše unaprijed odabrane karte zemalja automatski se ažuriraju i instaliraju u vozilo s tehnologijom automatskog ažuriranja.
Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedia - assistance
Renault pomoć na cesti
Renault Pomoć na cesti dostupna vam je u svim okolnostima i na svim cestama u Adriatic regiji. Potrudit ćemo se da u najkraćem mogućem roku budemo uz vas u slučaju kvara vozila.

My Renault

aplikacija za sve
Aplikacija My Renault olakšava vam svakodnevni život pružajući potpuno iskustvo s vašeg pametnog telefona: povezane usluge, lokaciju vozila, pomoć i još mnogo toga. Sve u jednoj aplikaciji. 

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele