EKSKLUZIVNA VERZIJA
ESPRIT ALPINE

utjelovljenje sportskog duha

Nova verzija sportskog SUV-a: nova, sjajna kromirana rešetka s dekonstruiranim dijamantnim motivima, prepoznatljiv stražnji dio s ažuriranim svjetlima. Podignite adrenalin uz verziju esprit Alpine. Tamni kromirani natpis, oznaka Alpine na poklopcima vijaka prednjih naplataka i naplatci od 48 cm (19''). Novi Megane Conquest nastavlja svoj ekskluzivni stil u unutrašnjosti: posebne presvlake od tekstilne bio tkanine/antilop s plavim šavovima i logotipom Alpine. Perforirani grijani upravljač s plavo-bijelo-crvenim šavovima. 

SVI DETALJI VOZILA MEGANE CONQUEST

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU VOZILA RENAULT