Trafic Passenger

Vaš idealan suputnik.
Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

dizajn

Verzija Rouge Carmin s još izražajnijim dizajnom

Trafic Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova rešetka ima vertikalne linije kao kontrast dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.
Trafic Passenger – vanjski dizajn – renault
Odvažne linije i ekskluzivan dizajn
Trafic Passenger osvježen je bojom Carmine Red i rešetkom što vozilu daje moderan izgled
Trafic Combi
Moderan prednji kraj
Otkrijte rešetku i poklopac motora vozila Trafic Passenger. Izdvojite se iz gomile s Full LED prednjim svjetlima i svjetlosnim potpisom u obliku slova C.
Trafic Combi
Optimiziran i prostran putnički prostor
Udobnost poprima potpuno novo značenje uz redizajniranu unutrašnjost koja se može pohvaliti s 86,3 l prostora za odlaganje.
Trafic Combi
Instrumentna ploča Easy Drive
Preuzmite kontrolu pomoću 8-inčnog zaslona i povezanog sustava za navigaciju Easy Link, uključujući tehnologiju zrcaljenja pametnog telefona.
Trafic Combi
Vožnja ne može biti jednostavnija
Upravljač, kontrole i ručica mjenjača potpuno su redizajnirani kako bi vožnja bila što jednostavnija.

udobnost i modularan raspored

Unaprijedite iskustvo u vozilu

Trafic Passenger – pametan putnički prostor – renault
Pametan putnički prostor
Bežični punjač za telefon, pretinac Easy Life, sustav povezivanja u vozilu Easy Link i još mnogo toga... Zakoračite u potpuno redizajniranu unutrašnjost i uživajte u udobnom putničkom prostoru.     
Trafic Passenger – dizajn unutrašnjosti – renault
Modularan putnički prostor

3, 6 ili 9 sjedala: Trafic Passenger nudi brojne mogućnosti tako da unutrašnjost možete oblikovati onako kako želite. Vozite do 9 putnika i njihovu prtljagu ili uklonite drugi i treći red kako biste putovali sa svom prtljagom kojom želite bez kompromisa oko udobnosti!     

Easy Life

Sigurnost, učinkovitost i tehnologija

trafic passenger - adas - renault
Sustavi za pomoć u vožnji
Trafic Passenger opremljen je brojnim sustavima za pomoć u vožnji kako biste vi i vaši putnici bili sigurni. Olakšajte manevriranje uz pomoć pri parkiranju i iskoristite prednosti upozorenja na izlazak iz prometne trake, prilagodljivog tempomata i sustava aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) za sasvim opuštenu vožnju.     
trafic passenger - motori- renault
Udobnost vožnje
Opremljena Stop & Start tehnologijom, njegova ponuda motora u skladu je s standardima za kontrolu zagađenja, Euro 6D-Full. Odaberite između ručnih mjenjača (110 KS i 150 KS) ili 6-brzinskih automatskih EDC mjenjača s dvostrukom spojkom (150 KS). Oni će poboljšati udobnost i responzivnost omogućujući vam glatke i brze promjene brzine.


Boje, naplatci, presvlake: odaberite stil vozila Trafic Passenger

Trafic Passenger

Svi detalji vozila Trafic Passenger

Trafic Passenger - Trafic Passenger
Trafic Passenger - dodatna oprema
Trafic Passenger - motori
Trafic Passenger - verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

     

Otkrijte ostale Renault modele

Express Van
Express Van
Novi Trafic
Novi Trafic
Master Furgon
Master Furgon