TRAFIC PASSENGER

Vaš idealan suputnik.
Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

dizajn

verzija Rouge Carmin s još izražajnijim dizajnom

Trafic Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova rešetka ima vertikalne linije kao kontrast dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.
Trafic Passenger – vanjski dizajn – renault
odvažne linije i ekskluzivan dizajn
Trafic Passenger osvježen je bojom Carmine Red i rešetkom što vozilu daje moderan izgled
Trafic Combi
moderan prednji kraj
Otkrijte rešetku i poklopac motora vozila Trafic Passenger. Izdvojite se iz gomile s Full LED prednjim svjetlima i svjetlosnim potpisom u obliku slova C.
Trafic Combi
optimiziran i prostran putnički prostor
Udobnost poprima potpuno novo značenje uz redizajniranu unutrašnjost koja se može pohvaliti s 86,3 l prostora za odlaganje.
Trafic Combi
instrumentna ploča Easy Drive
Preuzmite kontrolu pomoću 8-inčnog zaslona i povezanog sustava za navigaciju Easy Link, uključujući tehnologiju zrcaljenja pametnog telefona.
Trafic Combi
vožnja ne može biti jednostavnija
Upravljač, kontrole i ručica mjenjača potpuno su redizajnirani kako bi vožnja bila što jednostavnija.

udobnost i modularan raspored

unaprijedite iskustvo u vozilu

Trafic Passenger – pametan putnički prostor – renault
pametan putnički prostor
Bežični punjač za telefon, pretinac Easy Life, sustav povezivanja u vozilu Easy Link i još mnogo toga... Zakoračite u potpuno redizajniranu unutrašnjost i uživajte u udobnom putničkom prostoru.     
Trafic Passenger – dizajn unutrašnjosti – renault
modularan putnički prostor
3, 6 ili 9 sjedala: Trafic Passenger nudi brojne mogućnosti tako da unutrašnjost možete oblikovati onako kako želite. Vozite do 9 putnika i njihovu prtljagu ili uklonite drugi i treći red kako biste putovali sa svom prtljagom kojom želite bez kompromisa oko udobnosti!       

Easy Life

sigurnost, učinkovitost i tehnologija

trafic passenger - adas - renault
sustavi za pomoć u vožnji
Trafic Passenger opremljen je brojnim sustavima za pomoć u vožnji kako biste vi i vaši putnici bili sigurni. Olakšajte manevriranje uz pomoć pri parkiranju i iskoristite prednosti upozorenja na izlazak iz prometne trake, prilagodljivog tempomata i sustava aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) za sasvim opuštenu vožnju.     
trafic passenger - motori- renault
udobnost vožnje
Opremljena Stop & Start tehnologijom, njegova ponuda motora u skladu je s standardima za kontrolu zagađenja, Euro 6D-Full. Odaberite između ručnih mjenjača (110 KS i 150 KS) ili 6-brzinskih automatskih EDC mjenjača s dvostrukom spojkom (150 KS). Oni će poboljšati udobnost i responzivnost omogućujući vam glatke i brze promjene brzine.

boje, naplatci, presvlake: odaberite stil vozila Trafic Passenger

TRAFIC PASSENGER

svi detalji vozila Trafic Passenger

Trafic Passenger - Trafic Passenger
Trafic Passenger - dodatna oprema
Trafic Passenger - motori
Trafic Passenger - verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

     

otkrijte ostale Renault modele

Master Furgon
Master Furgon