RENAULT TRAFIC SPACECLASS

ZANIMLJIV I DINAMIČAN DIZAJN
Otkrijte profinjen, a uzbudljiv dizajn vozila Trafic SpaceClass. Pohvalite se svojom elegantnom rešetkom s kromiranom završnom obradom, Full LED prednjim svjetlima i prepoznatljivim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C. Privucite pozornost  zatamnjenim prozorima, metalik bojom kao standardnom i ekskluzivnim naplatcima s dijamantnom obradom.
PROFINJEN I MODULARAN DOŽIVLJAJ U VOZILU
Trafic SpaceClass redizajnirao je doživljaj u vozilu nenadmašnim modularnim rasporedom. Zakretna, klizna i uklonjiva sjedala pružaju vam potpunu kontrolu nad rasporedom unutrašnjeg prostora. Ugodno prevozite do 6 putnika uz konfiguraciju licem u lice ili se uputite na svoju sljedeću avanturu u verziji Escapade, u kojoj se stražnja klupa pretvara u ležaj.

Ponudite svojim putnicima jedinstven doživljaj kamo god vas vaša putovanja odvedu. Osim prostrane unutrašnjosti, nudi i 6 osobnih LED svjetala za čitanje, kao i 2 USB priključka na sklopivom središnjem stolu: Trafic SpaceClass vrhunski je mobilni dnevni boravak.

Izdvojite se iz gomile zahvaljujući njegovom kožnatom upravljaču i ekskluzivnoj instrumentnoj ploči u boji Meteor Grey i uživajte u beskonačnoj eleganciji!
UNAPRIJEDITE NAČIN NA KOJI PUTUJETE
Putujte bez ograničenja zahvaljujući velikoj paleti motora dostupnih za Trafic SpaceClass. Odaberite jedan od motora opremljenih tehnologijom Stop & Start, s ručnim ili EDC automatskim mjenjačem. Ovaj responzivni 6-brzinski mjenjač s dvostrukom spojkom omogućuje vam brzu i neometanu promjenu brzina za ugodniju vožnju.

U vozilu Trafic SpaceClass uživat ćete u prednostima sustava za pomoć u vožnji. Pobrinite se za svoju sigurnost koristeći sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) i upozorenje na izlazak iz prometne trake. Upozorenje na mrtvi kut čini putovanje sigurnijim, a prilagodljivi tempomat omogućuje vam postavljanje putne brzine.

SVI DETALJI VOZILA TRAFIC PASSENGER

Trafic Passenger - dizajn
Trafic Passenger - dodatna oprema
Trafic Passenger - motori
Trafic Passenger - dimenzije i specifikacije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Master Furgon
Master Furgon