MASTER E-TECH

All-new Renault Master
Novi Renault Master
Renault Master ulazi u novu eru: njegov aerodinamični oblik dizajniran u zračnom tunelu karakterizira dizajn koji poboljšava učinkovitost.  U kombinaciji s novim dinamičnim sustavom kočenja, troši 1,5 L (u dizelskoj verziji 2L)¹ manje goriva i ima 21% veći domet vožnje u Master E-Tech 100% electric verziji (do 410 km dosega² ). Unutrašnjost vozila je prostrana i optimalno dizajnirana te nudi vozaču jednostavan pristup kontrolama na 10-inčnom zaslonu povezanom s openR linkom i Google ugrađenim uslugama³. 
1625 kg
nosivosti4
1312 mm
bočnog otvora  
brojne
mogućnosti prerade
2 motora
električni ili dizelski

¹ Mjerenje po WLTP protokolu Ožujak 2023. u u usporedbi s vozilom Master L2H2 3,5T dci 130 u odnosu na Renault Master 3 faza 2 Blue dCi 135. Renault interna studija.

² Mjerenje provedeno u WLTP ciklusu uspoređujući Master L2H2 E-Tech 87 kW i Renault Master E-Tech electric 52 kW. Renault interna studija.

³ Google, Google Play, Google Maps, Waze i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC. Dostupno opcijski (ovisno o verziji).

⁴ L2H2 E-Tech 100% electric verzija 4t i 87kw.


21% manje potrošnje električne energije¹

¹ Mjerenja prema WLTP protokolu u usporedbi s Masterom L2H2 E-Tech 87 kW i Renault Masterom E-Tech Electric 52 kW. Renault interna studija.

aerodinamičan dizajn

dizajniran za visoke performanse
Svaki detalj vanjskog dizajna vozila Renault Master podvrgnut je zahtjevnoj analizi u zračnom tunelu kako bi se poboljšalo upravljanje protokom zraka i svaki element učinio aerodinamičnijim. 
...i još bolju učinkovitost
410 km
domet vožnje s 87 kWh E-Tech 100% electric pogonskim sklopom¹
¹ U verziji L2H2 4T - certifikacija u tijeku.

dostupan s 2 pogonska sklopa

E-Tech 100% electric
Renault Master E-Tech 100% electric
U kombinaciji s 3 puta nižim troškom energije, do 30% uštede na održavanju i nultim emisijama CO₂, E-Tech 100% electric verzija je vrlo optimalna. Dvije verzije baterije prilagođavaju performanse vašim potrebama: 40 kWh s 170 km dometa (idealno za dostavu po gradu) ili 87 kWh s 410 km dometa, savršeno za duža putovanja pri čemu je u 35 minuta punjenja moguće obnoviti domet do 80%.¹ 
maksimalna snaga
140 KS (105 kW)²

mjenjač  
automatski

smanjene emisije CO₂
0g

potrošnja
-
¹ Prema WLTP protokolu Ožujak 2023., ovisno o verziji i modelu.
² U verziji s baterijom 87 kW.
dizel
Renault Master - dizel
Započnite putovanje s novim pogonskim sklopom Blue dCi i njegovim performansama prikladnim za velike udaljenosti. U kombinaciji s novim hidrauličkim dinamičkim sustavom kočenja, ova dizelska verzija, aerodinamična sve do svojih usmjerivača zraka, osigurava niže emisije CO₂ i potrošnju goriva: manje od 195 g/100 km.¹ 

maksimalna snaga
170 KS (125  kW)²

mjenjač
automatski i ručni

smanjene emisije CO₂
od 194g/100km³

potrošnja
od 7,5L/100km
¹ Blue dCi 105 BVM
² Blue dCi 170 BVA
³ Novi Master L2H2 3,5T dCi 105 kombinirana vožnja, prema WLTP protokolu, veljača 2024.
⁴ Prema WLTP protokolu veljača 2023., ovisno o verzijama i opremi.

profili

40 prerada vozila za razne poslovne potrebe

glavne prerade modela Master prilagođene već u proizvodnji

1625 kg¹ nosivosti
S najboljim performansama u svojoj kategoriji, Renault Master opremljen je za produktivne poslovne dane: do 1625 kg¹ nosivosti i 2500 kg kapaciteta vuče. Olakšajte utovar pomoću praktičnog stražnjeg praga i njegovog optimalno oblikovanog prtljažnog prostora s ručkom za utovar. Najveća bočna klizna vrata u svojoj kategoriji. 

¹ Nosivost u L2H2 E-Tech 100% electric verziji 4t i 87kw.
¹ U L2H2 E-Tech 100% electric verziji s 87 kWh.

udobnost i prostor za pohranu

¹ Opcija.

tehnologija

openR link s Google ugrađenim uslugama

veliki 10.1” ekran - Renault Master
veliki 10-inčni ekran
Uživajte u jednom od najvećih zaslona na tržištu u kombiju Renault Master s pametnim multimedijskim sustavom openR link i ugrađenim Google uslugama. Pojednostavljeno sučelje prilagođeno korisniku, sa zrcaljenjem pametnog telefona koje će vam pomoći na svim vašim poslovnim putovanjima. 
aplikacije u vozilu - Renault Master
brojne povezane aplikacije
Olakšajte si život s multimedijskim sustavom openR link s ugrađenim Google uslugama: provjerite svoju e-poštu s Vivaldijem, pristupite alatima i Googleovim uslugama koje trebate kao što su Google Maps, Google Assistant, navigirajte s Wazeom ili platite parkirno mjesto s EasyPark. 
poslovni korisnici - Renault Master
dizajniran za poslovnu upotrebu
Budući da je vaše vrijeme dragocjeno, sustav veze openR s ugrađenim Googleom omogućuje vam upravljanje putovanjima, komunikacijom ili čak temperaturom u vozilu pomoću Google Asistenta, bez ugrožavanja vašeg iskustva vožnje. 

human first program

20 naprednih sustava za pomoć u vožnji

pomoć pri parkiranju i stražnja kamera  - Renault Master
pomoć pri parkiranju i kamera za vožnju unatrag
Pomoć pri parkiranju zvučnim i vizualnim signalima ukazuje na prisutnost prepreka u blizini. Čim pokrenete vozilo unatrag, kamera prenosi pogled straga s oznakama na središnjem zaslonu (opcija Park Assist). 
sigurnost pješaka - Renault Master
sustav kočenja u nuždi za sigurnost pješaka/biciklista
Upozorava i pomaže vozaču da izbjegne sudar s pješakom, biciklistom ili vozilom ispred. Da bi se izbjegao udar, sustav pojačava silu kočenja ako je vrijeme reakcije vozača presporo.      
mrtvi kut - Renault Master
sustav za prepoznavanje biciklista u mrtvom kutu
Upozorenje za mrtvi kut (BSW) svjetlosnim signalom u retrovizoru otkriva prisutnost biciklista ili vozila u stražnjim bočnim područjima izvan vidnog polja.
i 17 drugih naprednih sustava pomoći vozaču s human first programom

otkrijte više

ostanite informirani - Renault Master
budite informirani