operativni leasing

POSEBNA PONUDA
ZA GOSPODARSKA VOZILA RENAULT

Odaberite idealnog partnera za svoj posao!

Vozila koja prilagođavamo svim vašim poslovnim potrebama.

Trebate lako gospodarsko vozilo kako biste unaprijedili
i ubrzali poslovne procese vaše tvrtke? Kontaktirajte nas.

odvezite Kangoo Van
Već od 170 €/mj. + PDV.
Pogodnosti pri kupnji novog vozila:
  •  PRO+ paket za 199 € + PDV
Više o ponudi

Navedena rata je bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Kangoo Comfort Furgon Blue dCi 95 Open Seasame (95KS(70kW)) uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna te već uključuje neobavezujuće preporučene popuste. Prikazana cijena modela namijenjena je prodaji pravnim kupcima. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Renault. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora.

Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 38,46% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 37,11% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 5,1 l/100 km. Emisija CO2 : 134 g/km.  Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

KANGOO VAN PAKET PRO+
*ne odnosi se na vozilo Kangoo Van produljena kabina

odvezite Express Van
Već od 145 €/mj. + PDV.
Pogodnosti pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199 € + PDV
Više o ponudi

Navedena rata je bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Express Van Blue dCi 75 (75KS(55kW)) uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna te već uključuje neobavezujuće preporučene popuste. Prikazana cijena modela namijenjena je prodaji pravnim kupcima. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Renault. Ponuda vrijedi za vozila sa zalihe.

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora

Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 37,81% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 38,71% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 4,6 – 5,1 l/100 km. Emisija CO2: 122 - 133 g/km. Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.


EXPRESS VAN PAKET PRO+

odvezite Trafic
Već od 200 €/mj. + PDV.
Pogodnosti pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199,00 € + PDV
Više o ponudi

Navedena rata je bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Trafic Furgon L1H1P2 dCi 130 2,0L (130KS(96kW)) uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna te već uključuje neobavezujuće preporučene popuste. Prikazana cijena modela namijenjena je prodaji pravnim kupcima. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Renault. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora.

Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 41,78% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 39,13% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 6,6 – 7,6 l/100 km. Emisija CO2 : 174 - 198 g/km.  Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

TRAFIC PAKET PRO+

odvezite Master
Već od 240 €/mj. + PDV.
Pogodnost pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199 € + PDV
Više o ponudi
Navedena rata je bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Master Furgon L2H2P3 dCi 135 PRO+ (135KS(99kW)) uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna te već uključuje neobavezujuće preporučene popuste. Prikazana cijena modela namijenjena je prodaji pravnim kupcima. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Renault. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora.

Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 38,03% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 38,30% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 9,3 – 9,8 l/100 km. Emisija CO2 : 243 - 257 g/km. Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

MASTER PAKET PRO+ 2020

Pro plus
PRO+ centri
Bogata ponuda gospodarskih vozila među kojima će vam stručnjak specijalizirane mreže Renault PRO+ pomoći odabrati najbolje.
Renault mobilnost
Mobilnost
Poslovni najam ili operativni leasing namijenjen je svima koje zanima uporaba, ali ne i kupnja službenog vozila.
Osiguranje za tvrtke
osiguranje za tvrtke
Otkrijte naša osiguranja za tvrtke i budite bezbrižni.