operativni leasing

POSEBNA PONUDA
ZA GOSPODARSKA VOZILA RENAULT

Bonus do 1000 € + PDV.

Odaberite idealnog partnera za svoj posao!

Vozila koja prilagođavamo svim vašim poslovnim potrebama.

Trebate lako gospodarsko vozilo kako biste unaprijedili
i ubrzali poslovne procese vaše tvrtke? Kontaktirajte nas.

odvezite Kangoo Van
Već od 170 €/mj. + PDV.
Pogodnosti pri kupnji novog vozila:
  •  PRO+ paket za 199 € + PDV
  •  Bonus u vrijednosti 500 € + PDV
Više o ponudi

Navedena rata je bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Kangoo Comfort Furgon Blue dCi 95 Open Seasame (70kW(95KS))  uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Ponuda vrijedi za pravne osobe. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu: u slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od preporučene maloprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 30,03% od preporučene maloprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 37,11% od preporučene maloprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu. Ponuda vrijedi za pravne osobe i za vozila sa zalihe.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 5,2 l/100 km. Emisija CO2: 137 g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.              

KANGOO VAN PAKET PRO+
*ne odnosi se na vozilo Kangoo Van produljena kabina

odvezite Express Van
Već od 145 €/mj. + PDV.
Pogodnosti pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199 € + PDV
  • Bonus u vrijednosti 500 € + PDV
Više o ponudi

Navedena rata je bez uključenog  PDV-a i odnosi se na Renault Express Van Blue dCi 75( 55kW(75 KS) ) uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Ponuda vrijedi za pravne osobe. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu: u slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od preporučene maloprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 30,26% od preporučene maloprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 38,30% od preporučene maloprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu. Ponuda vrijedi za pravne osobe i za vozila sa zalihe.  

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 4,6 – 5,1 l/100 km. Emisija CO2: 122 - 133 g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  

EXPRESS VAN PAKET PRO+

odvezite Trafic
Već od 200 €/mj. + PDV.
Pogodnosti pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199,00 € + PDV
  • Bonus u vrijednosti 500 € + PDV
Više o ponudi

Navedena rata je  bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Trafic Furgon L1H1P2 dCi 130 2,0L. (96kW(130KS))  uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Ponuda vrijedi za pravne osobe. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora. Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu: u slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od preporučene maloprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 34,52% od preporučene maloprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 39,13% od preporučene maloprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu. Ponuda vrijedi za pravne osobe i za vozila sa zalihe.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 6,6 – 7,6 l/100 km. Emisija CO2: 174 - 198 g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.              

TRAFIC PAKET PRO+

odvezite Master
Već od 240 €/mj. + PDV.
Pogodnost pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199 € + PDV
  • Bonus u vrijednosti 1000 € + PDV
Više o ponudi
Navedena rata je bez uključenog PDV-a i odnosi se na Renault Master Furgon L2H2P3 dCi 135 PRO+ (99kW(135KS)) uz financiranje operativnim leasingom UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Ponuda vrijedi za pravne osobe. 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora. Informativni izračun leasing obroka UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za ugovor o operativnom leasingu: u slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, naknada za sklapanje ugovora o operativnom leasingu iznosi 1,00% od preporučene maloprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o operativnom leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 31,18% od preporučene maloprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 37,50% od preporučene maloprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni i plaća se do datuma dospijeća, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju leasinga klijentu te se svi konačni uvjeti leasinga definiraju ugovorom o operativnom leasingu. Ponuda vrijedi za pravne osobe i za vozila sa zalihe.

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 9,3 – 9,8 l/100 km. Emisija CO2: 243 - 257 g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.           
MASTER PAKET PRO+ 2020

Pro plus
PRO+ centri
Bogata ponuda gospodarskih vozila među kojima će vam stručnjak specijalizirane mreže Renault PRO+ pomoći odabrati najbolje.
Renault mobilnost
Mobilnost
Poslovni najam ili operativni leasing namijenjen je svima koje zanima uporaba, ali ne i kupnja službenog vozila.
Osiguranje za tvrtke
osiguranje za tvrtke
Otkrijte naša osiguranja za tvrtke i budite bezbrižni.