TRAFIC VAN

Novi Renault Trafic

POSEBNA PONUDA ZA GOSPODARSKA VOZILA RENAULT

odvezite Trafic Furgon
Već od 200 €/mj. + PDV.
Pogodnost pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199 € + PDV

POGLEDAJTE SVAKI KUT TRAFIC VOZILA U 3D NAČINU

Prilagodite Renault Trafic svom ukusu.
TRAFIC VAN

ROBUSTAN I DINAMIČAN KOMBI

Renault Trafic – dizajn prednjeg kraja
elegantan dizajn
Trafic će vas osvojiti i svojim stilom. Ima novi prednji kraj s redizajniranim branikom, horizontalnim poklopcem motora, okomitom rešetkom i bojom Cumulus Blue.
Trafic – kombinacija udobnosti i praktičnosti. Domišljat dizajn njegove unutrašnjosti uključuje teretni prostor ispod putničkog sjedala, što omogućuje utovarnu dužinu od 4,15 m. Njegov pravokutni oblik optimizira utovarni kapacitet, nudeći 8,9 m³ u verziji L2h2. Pretinci za odlaganje sprijeda nude 88 kapaciteta, uklonjivi mobilni ured i svu udobnost potrebnu za rad gdje god i kad god poželite.
Renault Trafic – pretinac easy life
pretinac Easy Life
Njegov pretinac Easy Life od 7 l znači da sve svoje dokumente možete držati nadohvat ruke. Istinski mobilni ured u vozilu Trafic olakšava vam rad u svim situacijama.
Renault Trafic – teretni prostor
optimiziran teretni prostor
S lakoćom prevozite sve što vam treba u njegovom teretnom prostoru koji je najbolji u svojoj klasi. Iskoristite utovarni kapacitet do 8,9 m³.
Renault Trafic – pametan putnički prostor
pametan putnički prostor
Njegova nova instrumentna ploča s horizontalnom rubnom trakom stapa se s oblogama vrata i otvara prostor u vozilu, pružajući vam 88 l prostora za odlaganje.
Renault Trafic – iskustvo u vozilu
iskustvo u vozilu
Multimedijski sustav Easy Link, središnje sjedalo koje se pretvara u mobilni ured, više od 88 l prostora za odlaganje. Unutrašnjost novog vozila Trafic osmišljena je tako da ispuni sve vaše potrebe.

oprema

PRAKTIČAN, SVESTRAN I SIGURAN

Novi Renault Trafic – mobilni ured
jednostavniji boravak u vozilu
Sjednite za volan svojeg vozila Trafic i radite bilo gdje. Opremljen je istinski modularnim radnim prostorom – samo preklopite središnje sjedalo unatrag i kabina postaje mobilni ured. Savršeno mjesto na koje možete staviti prijenosno računalo i postaviti dokumente na okretni stalak formata A4.  
novi Renault Trafic – optimiziran teretni prostor
optimiziran teretni prostor
Pregrada u teretnom prostoru znači da Trafic nudi 4,15 m iskoristive utovarne dužine, što je najbolje u segmentu. Njegov pravokutni pod omogućuje optimizaciju utovarnog kapaciteta uz do 8,9 m³.
Sigurnost u vožnji
sigurnost u vožnji
Trafic se može pohvaliti s deset novih sustava za pomoć u vožnji. Vozite uz najveću razinu udobnosti vozača: upozorenje na mrtvi kut, prilagodljivi tempomat, upozorenje na izlazak iz prometne trake, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde itd... Rad na cesti nikad nije bio tako udoban i siguran.

rješenje za svaku djelatnost

NAŠE POSEBNE PRERADE PRILAGOĐENE VAŠOJ DJELATNOSTI

Trafic, kombi za sve djelatnosti
Trafic je modularan i može se prilagoditi po želji pomoću široke, personalizirane palete opcija, dodatne opreme i prerada.

Odaberite verziju malog dostavnog vozila, koje se nudi u 2 opcije dužine, 2 visine i s kapacitetom između 5,8 i 8,9 m³. Dostupan je veliki broj varijanti: kabine za osoblje, prozori, pregrade, vrata itd.

Odaberite verziju s platformskom kabinom i adaptirajte u jednu od mnogih verzija. Na primjer, možete odabrati veliku zapremninu, rashladni kombi, kombi za dostavu namirnica, pa čak i prerade u kiper.

SVI DETALJI VOZILA TRAFIC

novi Renault Trafic – motori
novi Renault Trafic – dodatna oprema
novi Renault Trafic – dodaci i prerade
Renault Trafic – verzije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Master Furgon
Master Furgon