Trafic Van

Novi Renault Trafic

Posebna ponuda za gospodarska vozila Renault

Odvezite Trafic Furgon
Već od 184.49 €/mj. (1.390 kn) + PDV.

Pogodnost pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 262,79 € (1.980 kn) + PDV.

Robustan i dinamičan kombi

Trafic – kombinacija udobnosti i praktičnosti. Domišljat dizajn njegove unutrašnjosti uključuje teretni prostor ispod putničkog sjedala, što omogućuje utovarnu dužinu od 4,15 m. Njegov pravokutni oblik optimizira utovarni kapacitet, nudeći 8,9 m³ u verziji L2h2.  Pretinci za odlaganje sprijeda nude 88 kapaciteta, uklonjivi mobilni ured i svu udobnost potrebnu za rad gdje god i kad god poželite.
Renault Trafic – dizajn prednjeg kraja
Elegantan dizajn
Trafic će vas osvojiti i svojim stilom. Ima novi prednji kraj s redizajniranim branikom, horizontalnim poklopcem motora, okomitom rešetkom i bojom Cumulus Blue.
Renault Trafic – pretinac easy life
Pretinac EASY LIFE
Njegov pretinac easy life od 7 l znači da sve svoje dokumente možete držati nadohvat ruke. Istinski mobilni ured u vozilu Trafic olakšava vam rad u svim situacijama.
Renault Trafic – teretni prostor
Optimiziran teretni prostor
S lakoćom prevozite sve što vam treba u njegovom teretnom prostoru koji je najbolji u svojoj klasi. Iskoristite utovarni kapacitet do 8,9 m3.
Renault Trafic – pametan putnički prostor
Pametan putnički prostor
Njegova nova instrumentna ploča s horizontalnom rubnom trakom stapa se s oblogama vrata i otvara prostor u vozilu, pružajući vam 88 l prostora za odlaganje.
Renault Trafic – iskustvo u vozilu
Iskustvo u vozilu
Multimedijski sustav Easy Link, središnje sjedalo koje se pretvara u mobilni ured, više od 88 l prostora za odlaganje. Unutrašnjost novog vozila Trafic osmišljena je tako da ispuni sve vaše potrebe.

oprema

Praktičan, svestran i siguran

Novi Renault Trafic – mobilni ured
Jednostavniji boravak u vozilu
Sjednite za volan svojeg vozila Trafic i radite bilo gdje. Opremljen je istinski modularnim radnim prostorom – samo preklopite središnje sjedalo unatrag i kabina postaje mobilni ured. Savršeno mjesto na koje možete staviti prijenosno računalo i postaviti dokumente na okretni stalak formata A4.  
novi Renault Trafic – optimiziran teretni prostor
Optimiziran teretni prostor
Pregrada u teretnom prostoru znači da Trafic nudi 4,15 m iskoristive utovarne dužine, što je najbolje u segmentu. Njegov pravokutni pod omogućuje optimizaciju utovarnog kapaciteta uz do 8,9 m3.
Sigurnost u vožnji
Sigurnost u vožnji
Trafic se može pohvaliti s deset novih sustava za pomoć u vožnji. Vozite uz najveću razinu udobnosti vozača: upozorenje na mrtvi kut, prilagodljivi tempomat, upozorenje na izlazak iz prometne trake, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde itd.. Rad na cesti nikad nije bio tako udoban i siguran.

rješenje za svaku djelatnost

Naše posebne prerade prilagođene vašoj djelatnosti

Trafic, kombi za sve djelatnosti
Trafic je modularan i može se prilagoditi po želji pomoću široke, personalizirane palete opcija, dodatne opreme i prerada.

Odaberite verziju malog dostavnog vozila, koje se nudi u 2 opcije dužine, 2 visine i s kapacitetom između 5,8 i 8,9 m3. Dostupan je veliki broj varijanti: kabine za osoblje, prozori, pregrade, vrata itd.

Odaberite verziju s platformskom kabinom i adaptirajte u jednu od mnogih verzija. Na primjer, možete odabrati veliku zapremninu, rashladni kombi, kombi za dostavu namirnica, pa čak i prerade u kiper.

Je li Trafic prikladan za vašu tvrtku?

Trafic Van

Svi detalji vozila Trafic

novi Renault Trafic – motori
novi Renault Trafic – dodatna oprema
novi Renault Trafic – dodaci i prerade
Renault Trafic – verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Otkrijte ostale Renault modele

Express Van
Express Van
Kangoo Van
Kangoo Van
Master Furgon
Master Furgon