Trafic

motori

Više pojedinosti o motorima

praktično Blue dCi 110
Motor Blue dCi 110 najbolji je praktičan izbor. Taj 2-litreni Turbo motor uparen je sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem i razvija okretni moment od 300 Nm. Opremljen je i sustavom Stop & Start i koristi tehnologiju AdBlue®, koja je savršena za štednju goriva i smanjivanje emisije štetnih tvari, a sve to po najboljoj cijeni.
učinkovit Blue dCi 130
Ovaj turbo motor od 2 l AdBlue® spoj je učinkovitosti i užitka u vožnji s još dojmljivijih 330 Nm okretnog momenta. Sada je dostupan sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Njegova tehnologija Stop & Start omogućuje vam da ograničite potrošnju goriva kad se motor ponovno pokrene.
svestran Blue dCi 150
Dostupan kao EDC.
Ovaj turbo motor od 2 l kombinira udobnost i odzivnost s okretnim momentom od 350 Nm. Odaberite 6-brzinski ručni mjenjač ili 6-brzinski automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom za maksimalni užitak u vožnji. Obje su verzije opremljene sustavom Stop & Start, što vam omogućuje da optimizirate potrošnju goriva. U kombinaciji s tehnologijom AdBlue® pruža vam odzivnu i energetski učinkovitu vožnju uz istovremeno smanjenje emisije CO².
visoke performanse Blue dCi 170
Dostupan kao EDC.
Njegov okretni moment od 380 Nm i 170 KS jamče vam veći užitak u vožnji i odzivnost u svim situacijama. Odaberite automatsku verziju s dvojnom spojkom, 6-brzinskim EDC mjenjačem, osmišljenim kao kombinacijom svih prednosti automatskih i ručnih mjenjača. Ili odaberite 6-brzinsku ručnu verziju za izravniji doživljaj vožnje. Emisiju štetnih tvari možete ograničiti i pomoću integrirane tehnologije AdBlue®, kao i smanjiti potrošnju goriva putem sustava Stop & Start.

svi detalji vozila Trafic

novi Renault Trafic – motori
novi Renault Trafic – dodatna oprema
novi Renault Trafic – dodaci i prerade
Renault Trafic – verzije

otkrijte ostale Renault modele

Master Furgon
Master Furgon