Mobilnost

Otkrijte novu uslugu Mobilnost utemeljenu na dugoročnom najmu s uključenim uslugama upravljanja. Ta je usluga namijenjena svima koji su zainteresirani za korištenje vozila, bez namjere stjecanja vlasništva nakon isteka ugovorne obveze uz 100% kontrolu troškova.
jedan partner za sve vaše potrebe Usluga Mobilnost s cjelovitom uslugom upravljanja
Mobilnost s cjelovitom uslugom u potpunosti je prilagođen vašim specifičnim potrebama i zahtjevima: unaprijed se utvrđuje razdoblje upotrebe najma vozila u trajanju od 2 do 5 godina i ukupna kilometraža do 180.000 kilometara. Iskoristite mogućnost pune i fleksibilne usluge, bez rizika u pogledu cijena, korištenja i ostatka vrijednosti – sve uz fiksnu kamatnu stopu.

Mobilnost s cjelovitom uslugom upravljanja pruža vam sljedeće praktične prednosti:

Preuzimanje vozila
preuzimanje vozila
Vaše vozilo će vam biti isporučeno registrirano, sa svom zakonom propisanom opremom. Svake sljedeće godine pravovremeno će vam biti pripremljena sva potrebna dokumentacija za produženje i obnovu registracije vozila te dostavljena na željenu adresu.
Održavanje vozila
održavanje vozila
Redovno i izvanredno održavanje vozila (servisi, kvarovi i popravci) za vrijeme trajanja najma u mreži Renault servisnih partnera.
Gume
gume
U okviru ugovorene količine i kategorije guma, uključena je montaža i sezonsko skladištenje. Pravovremeno vas obavještavamo o zakonski definiranoj sezonskoj zamjeni guma i predlažemo termin izmjene
Osiguranje i štetni događaji
osiguranje i štetni događaji
Mjesečna najamnina vozila uključuje obvezno osiguranje vozila, osiguranje svih putnika te kasko osiguranje bez franšize i bez ograničenja godišnjeg broja šteta za vrijeme trajanja ugovora. U slučaju štetnog događaja, nezgode, krađe ili provale, pozivni centar će vas voditi kroz cjelokupan proces prijave šteta.
Pomoć na cesti
pomoć na cesti
Pomoć na cesti dostupna vam je 24 sata na dan, 365 dana u godini, kako bismo vam osigurali neprekidnu mobilnost. Na raspolaganju smo vam u Hrvatskoj i inozemstvu u svim situacijama: kvar na vozilu, puknuće gume, prometna nezgoda, krađa vozila, provala, ostajanje bez goriva, gubitak ključeva itd.
Zamjensko vozilo (paket +)
Zamjensko vozilo (paket +)
U slučaju imobilnosti vozila (kvara, štete ili krađe vozila) osigurano vam je korištenje zamjenskog vozila.
Povrat vozila
povrat vozila
Pravovremeno vas obavještavamo o isteku Ugovora, kako biste na vrijeme odabrali novo vozilo.