Trafic Passenger

MOTORI

više pojedinosti o motorima

isplativ Blue dCi 110
Motor Blue dCi 110 dostupan za vozilo Passenger uključuje 6-brzinski ručni mjenjač i okretni moment od 300 Nm. Ograničite potrošnju goriva i emisije CO₂ uz ovaj turbo motor od 2 l opremljen tehnologijom AdBlue®, bez narušavanja vašeg užitka u vožnji.
svestran Blue dCi 150
Za vas bitna je svestranost! Motor Blue dCi 150 stvoren je za vas! Ovaj turbo motor od 2 l kombinira udobnost i odzivnost s okretnim momentom od 350 Nm. Odaberite 6-brzinski ručni mjenjač ili 6-brzinski automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom za maksimalni užitak u vožnji. U kombinaciji s tehnologijom AdBlue® pruža vam odzivnu i učinkovitu vožnju uz istovremeno smanjenje emisije CO₂.

SVI DETALJI VOZILA TRAFIC PASSENGER

Trafic Passenger - Trafic Passenger
Trafic Passenger - dizajn
Trafic Passenger - dodatna oprema
Trafic Passenger - verzije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Master Furgon
Master Furgon