ESPACE

E-TECH FULL HYBRID
Renault Espace E-Tech full hybrid

ODVEZITE SVOJ ESPACE UZ DODATNE POGODNOSTI

Odvezite Espace uz Fleksi financiranje:
  • već od 299 €/mj. na 4 godine
  • 8 godina jamstva

POGLEDAJTE SVAKI KUT ESPACE VOZILA U 3D NAČINU

Prilagodite Renault Espace svom ukusu.
ESPACE

SIMBOL PROSTRANOSTI, UDOBNOSTI I VISOKE TEHNOLOGIJE

7
ili 5 sjedala
200 KS
E-Tech full hybrid pogonski sklop
777 L
 u prtljažniku(5)
984 cm²
openR ekrani + head-up display(6)
napomene

(1) Do 80% gradske vožnje na električni pogon: ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje/Renault interni izvor/2022.

(2) 1100 km dometa vožnje (S punim spremnikom goriva).

(3) 777 L obujam prtljažnika, ovisno o verziji.

(4) Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

(5) VDA standard - ovisno o verziji.

(6) Ovisno o verziji.

VJERNOST GENIMA PROŠLIH PET GENERACIJA
unutrašnjost
sa 7 ili 5 sjedala ultra udobnosti
Izrazito udobna sjedala i modularan raspored, sa stražnjom klupom koja se pomiče preko 22 cm kako bi se osigurao jedan od najvećih prostora za noge u kategoriji.
100% hybrid
motor E-Tech full hybrid s 200 KS
S do 1100 km dometa vožnje.    
tehnologija
Multimedijski sustav openR link

Uz openR Link i njegovih 774 cm² intuitivne tehnologije, možete uživati u najboljim povezanim uslugama My Renault i Google (1), kao i širokom paletom aplikacija ugrađenih u vozilo.
(1) Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.
sportski duh
esprit Alpine
Crna kvadratičasta rešetka, sportski prednji spojler, ekskluzivna Satin Schiste siva boja, naplatci 20” Daytona i još mnogo toga. 

unutrašnjost

JOŠ VIŠE PROSTORA

HARMAN KARDON®, ZVUK VRHUNSKE KVALITETE
harman kardon - Renault Espace E-Tech full hybrid
HARMAN KARDON HI-FI ZVUK
Okružite se zvukom uz koji ćete se osjećati kao da ste u koncertnoj dvorani. Audiosustav Harman Kardon® snage 485 W ima 12 zvučnika (2 visokotonska zvučnika u bočnim stranama armaturne ploče, 2 srednjetonska zvučnika u prednjim vratima i 2 u stražnjim vratima, 2 surround zvučnika, 1 središnji zvučnik u prednjem dijelu, 2 visokotonska zvučnika i 1 dubokotonski zvučnik u prtljažniku) koji, strateški raspoređeni uzduž obloga vrata, bočnih strana armaturne ploče i u prtljažniku, nude sve prednosti prostornog ujednačavanja zvuka.

SUSTAV 4CONTROL ADVANCED

AGILNOST I STABILNOST
Upravljajte u gradu s lakoćom. Uživajte u krugu okretanja sličnom krugu gradskog vozila od 10.4 m s nagibom stražnjih kotača od 5°. Stražnji kotači se zakreću za 1° u istom smjeru kada vozite brže od 50 km/h.

NAPREDNI SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Espace E-Tech Full Hybrid
aktivna pomoć vozaču
Aktivna pomoć vozaču kombinira inteligentni prilagodljivi tempomat sa sustavom Stop & Go i zadržavanjem vozila u voznom traku. Održava sigurnu udaljenost, regulira brzinu ovisno o uvjetima na cesti i osigurava zadržavanje vozila u voznom traku. Kada se promet uspori, sustav omogućuje automatsko zaustavljanje i pokretanje vozila.
Espace E-Tech Full Hybrid
upozorenje na mrtvi kut i zadržavanje vozila u voznom traku
Vozilo automatski ispravlja putanju u trenutku promjene trake ili vas upozorava na potencijalnu opasnost za sudar s vozilom koje prelazi u drugi vozni trak.
Espace E-Tech Full Hybrid
prilagodljiva svjetla LED matrix vision
Optimizirana sigurnost i stabilna vožnja s prednjim svjetlima koja ne zasljepljuju vozače u drugim vozilima. Snop svjetla se neprestano prilagođava prometnim i vremenskim uvjetima putem kamere smještene na vrhu vjetrobranskog stakla.
i ostali pomoćni sustavi, osmišljeni da ispune sve vaše potrebe.

tehnologija

GOOGLE UGRAĐENE USLUGE

i široka paleta aplikacija ugrađenih u vozilo.
"Hey Google, take me to work!"
Upravljajte vožnjom pomoću 2 zaslona: openR zaslona (774 cm²) i head-up zaslona (210 cm²). Multimedijski sustav openR link integrira Renault i Google povezane usluge. Široka paleta aplikacija ugrađenih u vozilo s ekskluzivnim sadržajem i mogućnostima: isplanirajte putovanje, pronađite parkirno mjesto ili slušajte omiljenu glazbu, bez skidanja pogleda s ceste.

SVI DETALJI VOZILA ESPACE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest