Espace E-Tech full hybrid

prava raskoš će uvijek biti prostor
Renault Espace E-Tech full hybrid

ODVEZITE SVOJ ESPACE UZ DODATNE POGODNOSTI

Odvezite Espace E-Tech Full Hybrid uz posebnu ponudu financiranja:
 • 8 godina jamstva
 • 3 godišnje rate uz 0% kamata


  Simbol prostranosti, udobnosti i visoke tehnologije

  7
  ili 5 sjedala
  200 KS
  E-Tech full hybrid pogonski sklop
  777 L
   u prtljažniku(5)
  984 cm²
  openR ekrani + head-up display(6)
  Napomene

  (1) do 80% gradske vožnje na električni pogon: ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje/Renault interni izvor/2022.

  (2) 1100 km dometa vožnje (S punim spremnikom goriva)    

  (3) 777 L zapremnina prtljažnika, ovisno o verziji 

  (4) Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC

  (5) VDA standard - ovisno o verziji 

  (6) ovisno o verziji     

  Vjernost genima prošlih pet generacija
  UNUTRAŠNJOST
  Sa 7 ili 5 sjedala ultra udobnosti
  Izrazito udobna sjedala i modularan raspored, sa stražnjom klupom koja se pomiče preko 22 cm kako bi se osigurao jedan od najvećih prostora za noge u kategoriji.
  100% HYBRID
  Motor E-Tech full hybrid s 200 KS
  S do 1100 km dometa vožnje.    
  TEHNOLOGIJA
  Multimedijski sustav openR link

  Uz openR Link i njegovih 774 cm² intuitivne tehnologije, možete uživati u najboljim povezanim uslugama My Renault i Google (1), kao i širokom paletom aplikacija ugrađenih u vozilo.
  (1) Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.
  SPORTSKI DUH
  esprit Alpine
  Crna kvadratičasta rešetka, sportski prednji spojler, ekskluzivna Satin Schiste siva boja, naplatci 20” Daytona i još mnogo toga. 

  unutrašnjost

  Još više prostora

  Harman Kardon®, zvuk vrhunske kvalitete
  harman kardon - Renault Espace E-Tech full hybrid
  Harman Kardon hi-fi zvuk
  Okružite se zvukom uz koji ćete se osjećati kao da ste u koncertnoj dvorani. Audiosustav Harman Kardon® snage 485 W ima 12 zvučnika (2 visokotonska zvučnika u bočnim stranama armaturne ploče, 2 srednjetonska zvučnika u prednjim vratima i 2 u stražnjim vratima, 2 surround zvučnika, 1 središnji zvučnik u prednjem dijelu, 2 visokotonska zvučnika i 1 dubokotonski zvučnik u prtljažniku) koji, strateški raspoređeni uzduž obloga vrata, bočnih strana armaturne ploče i u prtljažniku, nude sve prednosti prostornog ujednačavanja zvuka.

  sustav 4Control advanced

  agilnost i stabilnost
  Upravljajte u gradu s lakoćom. Uživajte u krugu okretanja sličnom krugu gradskog automobila od 10.4 m s nagibom stražnjih kotača od 5°. Stražnji kotači se zakreću za 1° u istom smjeru kada vozite brže od 50 km/h.

  napredni sustavi za pomoć u vožnji

  Espace E-Tech Full Hybrid
  Aktivna pomoć vozaču
  Aktivna pomoć vozaču kombinira inteligentni prilagodljivi tempomat sa sustavom Stop & Go i zadržavanjem vozila u voznom traku. Održava sigurnu udaljenost, regulira brzinu ovisno o uvjetima na cesti i osigurava zadržavanje vozila u voznom traku. Kada se promet uspori, sustav omogućuje automatsko zaustavljanje i pokretanje vozila.
  Espace E-Tech Full Hybrid
  Upozorenje na mrtvi kut i zadržavanje vozila u voznom traku
  Vozilo automatski ispravlja putanju u trenutku promjene trake ili vas upozorava na potencijalnu opasnost za sudar s vozilom koje prelazi u drugi vozni trak.
  Espace E-Tech Full Hybrid
  Prilagodljiva svjetla LED matrix vision
  Optimizirana sigurnost i stabilna vožnja s prednjim svjetlima koja ne zasljepljuju vozače u drugim vozilima. Snop svjetla se neprestano prilagođava prometnim i vremenskim uvjetima putem kamere smještene na vrhu vjetrobranskog stakla.
  i ostali pomoćni sustavi, osmišljeni da ispune sve vaše potrebe.

  tehnologija

  Google ugrađene usluge

  i široka paleta aplikacija ugrađenih u vozilo.
  "Hey Google, take me to work!"
  Upravljajte vožnjom pomoću 2 zaslona: openR zaslona (774 cm²) i head-up zaslona (210 cm²). Multimedijski sustav openR link integrira Renault i Google povezane usluge. Široka paleta aplikacija ugrađenih u vozilo s ekskluzivnim sadržajem i mogućnostima: isplanirajte putovanje, pronađite parkirno mjesto ili slušajte omiljenu glazbu, bez skidanja pogleda s ceste.

  Novi Espace E-Tech Full Hybrid
  u 3d pogledu

  Prilagodite Espace E-Tech Full Hybrid svojem ukusu.
  Espace E-Tech full hybrid

  otkrijte više informacija

  Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
  Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


  Otkrijte ostale Renault modele

  MEGANE CONQUEST
  Megane Conquest
  Austral E-Tech full hybrid
  Austral E-Tech full hybrid