E-tech 100% električna tehnologija

Otkrijte potpuno novi način vožnje uz E-Tech električnu tehnologiju koju su razvili naši stručnjaci s ciljem da vam omoguće opuštenu vožnju i jednostavnu svakodnevicu. 

Dopustite da vas osvoji inovativna E-Tech tehnologija

Naši su stručnjaci pioniri pogonskih sklopova te su razvili tehnologiju koja omogućuje niz pogodnosti. Naelektrizirajte svoju svakodnevnicu!
čisti električni pogon
Čišći pogon
Pomozite u smanjenju buke i zagađenja okoliša uz električnu tehnologiju. Napunite baterije potpuno obnovljivom energijom i putujte bez ispuštanja ugljikovodika, čestica i CO 2  emisija. Vožnja u gradu nikada nije bila lakša!
vožnja električnog vozila
Ponovno osmišljena vožnja
Otkrijte vožnju bez buke i vibracija uz električnu tehnologiju koju su razvili stručnjaci tvrtke Renault s iskustvom koje su prikupljali više od deset godina. Reaktivnost, svestranost i dinamičan pogon vašeg vozila odvest će vas na jedinstvenu vožnju.

Struka iza električne tehnologije

Renault – struka u srcu električnog automobila
Električna vozila predstavljaju fokus naših strategija i inovacija kojima se pokušavamo izboriti s ekološkim izazovima naše generacije. S približno deset godina iskustva u projektiranju, proizvodnji i prodaji električnih vozila, opremljeni smo svim alatima za postavljanje temelja čišće mobilnosti. 

Danas se cijela naša mreža obučava na specifičnim pitanjima električne mobilnosti kako bismo vam ponudili pogon koji ispunjava vaše potrebe, kao i povezane usluge koje će vam pomoći pri svakodnevnoj upotrebi vašeg vozila, upravljanju dometom vožnje i punjenju. Doživite električnu vožnju!

E-tech: ne samo tehnologija nego i životni stil!

Dosad neviđena razina električnosti!
Iskusite potpuno novi način vožnje uz električnu tehnologiju u našim E-Tech vozilima. Motor s unutarnjim sagorijevanjem zamijenjen je baterijom koja energijom opskrbljuje električni motor tako da možete voziti bez brige. Rezultat su automobili bez ispušne cijevi koji ne zagađuju okoliš.

Baterija većeg kapaciteta omogućuje vam da prijeđete stotine kilometara sa samo jednim punjenjem! 

Osim toga, E-Tech vozila su među najbolje povezanim, tako da možete upravljati dometom vožnje, pripremiti vozilo prije pokretanja ili pronaći dostupne postaje za punjenje.

Sva vaša pitanja o električnim motorima

Imate li još pitanja o električnim vozilima? To je u redu. Svi se odgovori nalaze ovdje.

Naša renault e-tech vozila

Novi TWINGO Electric
Megane E-Tech 100% electric
Captur E-TECH hibrid
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid