E-tech: hibridna tehnologija prilagođena svima

Uz hibridnu tehnologiju E-Tech vozilo nikada ne morate priključivati u utičnicu, a nastala je integracijom znanja o električnim vozilima i stručnosti za upravljanje energijom koju je Renault stekao u svijetu Formule 1.

E-tech: otkrijte hibridno vozilo renault

Užitak vožnje hibridnog vozila Renault
Osjetite radost u vožnji hibrida
Uživat ćete u vožnji i djelotvornosti hibridnog vozila s potpuno električnim pokretanjem. Električna tehnologija u našim E-Tech modelima omogućuje aktivniji odaziv i potpuno električnu vožnju 80 % vremena. U našim hibridnim automobilima osjetit ćete maksimalnu udobnost, nema priključaka ni kabela, a automatski mjenjač omogućuje besprijekornu vožnju.
Hibridna vozila Renault s tehnologijom E-Tech
Uživajte u hibridnoj tehnologiji na našim najpopularnijim modelima
Otkrijte hibrid bez kompromisa! Naš E-Tech motor dostupan je na našim legendarnim modelima, tako da možete iskoristiti prednosti optimizirane električne vožnje i uživati u poznatom dizajnu ili snazi omiljenih modela.

Sva vaša pitanja o hibridnim vozilima

Hibrid: ravnoteža između električnog motora i motora s unutarnjim izgaranjem.
E-Tech je inovativna i ekskluzivna tehnologija koju je razvio Renault. Tehnologija je zaštićena pomoću 150 patenata, a razvijena je u suradnji s Renault timovima za F1 na temelju naše stručnosti za električna vozila.

Hibridni pogonski sustav E-Tech kombinira motor s unutarnjim izgaranjem, dva električna motora i bateriju. Naša su hibridna vozila opremljena automatskim mjenjačem, učinkovita su i pametno upravljaju energijom. Vozite još dalje u potpuno električnom načinu!

Sva vaša pitanja o hibridnim vozilima

Pronađite sve što trebate znati o hibridnoj tehnologiji koju je razvio Renault.

Naša renault e-tech vozila

Novi TWINGO Electric
Megane E-Tech 100% electric
Captur E-TECH hibrid
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid