RENAULT E-TECH FULL HYBRID TEHNOLOGIJA

Renault stručnost u području full hybrid tehnologije.
E-Tech full hybrid tehnologija
E-Tech full hybrid vozila imaju 2 električna motora i jedan termički.
Budući da se baterija puni samostalno u vožnji, puni hibridi smanjuju potrošnju goriva i olakšavaju svakodnevicu. Uživajte u vožnji na 100% električni pogon u trajanju do pet minuta (pri brzinama do 130 km/h*) i dosegu koji osigurava termički motor.

*ovisno o verziji


4 činjenice o E-Tech full hybrid vozilima

Inovacije i performanse
INOVACIJA I PERFORMANSE
E-Tech full hybrid tehnologija razvijena je u suradnji sa stručnjacima za Formulu 1 Renault Grupe te uključuje više od 200 patenata.
optimizacija
OPTIMIZIRANA TEHNOLOGIJA
E-Tech full hybrid vozila imaju najsuvremeniju tehnologiju koja poboljšava njihove performanse te omogućuje do pet minuta vožnje na 100% električni pogon pri brzinama do 130 km/h*.
niski troškovi
NISKI TROŠKOVI
Na otvorenoj cesti ili u gradu, full hybrid vozila troše do 40%* manje goriva od vozila s konvencionalnim termičkim pogonom.
silence
TIHI RAD MOTORA
Hibridna vozila se tiho pokreću s mjesta i pružaju mogućnost do 80% gradske vožnje na električni pogon.

 *Ovisno o modelu.

 *Vrijednosti dobivene u okviru gradskog ciklusa vožnje WLTP.

 


E-Tech full hybrid tehnologija u svakodnevnom životu

Uglađeni užitak u vožnji, manje emisija CO2 i manja potrošnja goriva. E-Tech full hybrid vozila čine svakodnevni život lakšim.

Vaša pitanja o E-Tech full hybrid tehnologiji

RAZLIKA IZMEĐU MILD HYBRID ILI E-TECH FULL HYBRID VOZILA
Zajedničko im je što imaju termički motor, najmanje jedan električni motor i pogonsku bateriju. Međutim, razlikuju se s obzirom na vrstu prijenosa, način punjenja, potrošnju goriva i utjecaj na okoliš. 
Kod mild hybrida termički motor uvijek aktivan, dok se elektromotor aktivira povremeno kako bi isporučio dodatnu snagu. Mild hybrid troši do 10% manje goriva od istovrijednog vozila s termičkim motorom i može imati ručni ili automatski mjenjač.Full hybrid vozila su specifična po tome što na pametan način kombiniraju rad električnog i termičkog motora i nećete ih morati puniti na električnoj mreži – njihova baterija puni se samostalno u fazama usporavanja i kočenja. Na taj način možete smanjiti troškove goriva za do 40%, dok ćete se do 80% vremena u gradu voziti na električni pogon. 
ŠTO JE HIBRIDNO VOZILO?
Hibridno vozilo kombinira dvije vrste motora: termički (benzinski) motor i jedan ili više električnih motora. Pogon uključuje i bateriju u kojoj se pohranjuje električna energija.
Megane Conquest E-Tech Renault
Ponuda vozila opremljenih E-Tech pogonskim sklopovima
Otkrijte svu ponudu električnih i hibridnih vozila.
Renault Megane E-Tech 100% electric
Više o E-Tech tehnologiji
Bogata ponuda koja uključuje ponešto za svakoga!     
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Kontrolirajte tehnologiju. 
Preuzmite kontrolu.