PREDNOSTI RENAULT E-TECH FULL HYBRID VOZILA

UŠTEDA GORIVA

Vozila s full hybrid tehnologijom automatski odabiru najprikladniji način rada, čime se smanjuje upotreba termičkog motora i štedi gorivo. U usporedbi s vozilima pokretanima termičkim motorom, full hybridi smanjuju troškove goriva za do 40%*.

VEĆA JEDNOSTAVNOST I UDOBNOST
E-Tech full hybrid vozila pružaju dinamičnija ubrzanja od vozila pokretanih termičkim motorom. Osim toga, u električnom načinu rada hibridi rade tiše i učinkovitije prigušuju vibracije pa je i sama vožnja ugodnija. Baterije E-Tech full hybrid vozila se pune u vožnji, stoga nije potrebno priključivati vozilo na električnu mrežu.

MANJE ŠTETNIH EMISIJA

Električni motori u E-Tech full hybrid vozilima ne ispuštaju CO₂ u vožnji. Općenito govoreći, full hybrid vozila u prosjeku ispuštaju do 25% manje štetnih emisija od vozila s termičkim motorom.

*prema WLTP


UŠTEDA

Manja potrošnja goriva, povoljnije održavanje, porezne olakšice za tvrtke (ovisno o tržištu) i još mnogo toga.
E-Tech full hybrid vozila jamče svakodnevne uštede!
SVAKODNEVNA UPOTREBA
E-Tech full hybrid - potrošnja goriva - Renault
Potrošnja goriva
Odabirom vozila full hybrid manje ćete trošiti na gorivo. Kombiniran rad električnih motora i termičkog motora smanjuje potrošnju goriva za do 40%* u usporedbi s vozilom s termičkim motorom.
E-Tech full hybrid - održavanje vozila - Renault
Održavanje vozila

Full hybrid vozila je potrebno održavati jednako često kao i vozila s termičkim motorom. Međutim održavanje je jednostavnije i povoljnije, budući da full hybrid vozila sadržavaju manje potrošnih dijelova. Također ne zaboravite da je pogonska baterija pokrivena jamstvom do osam godina odnosno 160.000 km.
E-Tech full hybrid - poslovni kupci - Renault
E-Tech full hybrid vozila za poslovne kupce

Ako ste poslovni kupac, bilo bi dobro da razmislite o ulaganju u flotu full hybrid vozila zbog nižih uporabnih troškova (održavanje i potrošnja goriva).
*U gradskom ciklusu vožnje (WLTP).

MAKSIMALAN UŽITAK U VOŽNJI, BEZ PRIKLJUČIVANJA NA ELEKTRIČNU MREŽU

Renault E-tech full hybrid vozila ne treba priključivati na električnu mrežu: dovoljno je zakočiti ili usporiti i vozilo će se samo napuniti! Fleksibilni su, dinamični i udobni te pružaju sve prednosti termičkog motora i tišinu 100% električne vožnje.
BEZ PRIKLJUČIVANJA NA ELEKTRIČNU MREŽU
E-Tech full hybrid - Renault
bez priključivanja na električnu mrežu
Ne morate mijenjati navike. Budući da vozilo automatski prikuplja energiju svaki put kad zakočite ili usporite, nećete ga morati puniti na punionici.
UŽITAK U VOŽNJI
E-Tech full hybrid - jednostavnost - Renault
Jednostavnost
Ne morate ništa poduzimati!
Elektronički sustav vozila automatski odabire najprikladniji pogon (električni, hibridni, termički) pa nećete morati razmišljati o promjenama načina rada. Baterija se isto tako automatski puni u fazama regenerativnog kočenja, odnosno svaki put kad usporite ili zakočite.
E-Tech full hybrid - dinamično - Renault
Dinamične performanse
Stručnost marke Renault u području elektrifikacije omogućila nam je da ponudimo hibride koji se odlikuju odzivnim i dinamičnim pokretanjem i ubrzanjem. Za kraj istaknimo i kako naša full hybrid vozila imaju automatski mjenjač pa nećete morati mijenjati brzine.
E-Tech full hybrid - tihi rad motora - Renault
Tihi rad motora
Kad radi na 100% elektric pogon, vozilo je gotovo nečujno! Vozila full hybrid prilagođena su da daju prednost 100 % električnom pogonu i tako pruže užitak tihe svakodnevne vožnje.
E-Tech full hybrid - Renault
Električni način rada
Vozila full hybrid se automatski pokreću u 100% električnom načinu rada te omogućuju do 80% gradske vožnje na električni pogon.


EKOLOŠKE PREDNOSTI

E-Tech full hybrid - manje emisija - Renault
Manje emisija
Full hybrid vozila ispuštaju do 40% manje emisija CO2 (prema WLTP-u) od vozila s termičkim motorom te tako pomažu smanjiti emisije onečišćivača.
E-Tech full hybrid -  recikliranje baterija - Renault
Recikliranje baterija
Na tržištu električnih vozila prisutni smo više od 11 godina, a stručnost koju smo za to vrijeme stekli omogućila nam je da svoje baterije recikliramo na način koji nadilazi zahtjeve iz europskih propisa. Uz pomoć specijaliziranih tvrtki i partnera, naše se baterije mogu ponovno upotrijebiti u drugim strojevima, a na kraju životnog vijeka i reciklirati.     

VAŠA PITANJA O PREDNOSTIMA FULL HYBRID TEHNOLOGIJE

JESU LI HIBRIDNA VOZILA DOBRA ZA OKOLIŠ?
Da, i to je jedna od golemih prednosti koje nude!
Osim benzinskog motora, hibridna vozila imaju i jedan ili dva električna motora koja ne ispuštaju CO2.
Budući da takva vozila najčešće rade na hibridni (električni + termički motor) ili 100% električni pogon, manje zagađuju od vozila s termičkim motorom.

Odlučite li se na kupnju vozila full hybrid (koji se puni uz pomoć toplinske i kinetičke energije), vaše će vozilo trošiti do 40% manje goriva od istovrijednog vozila s termičkim motorom.
JESU LI UPORABNI TROŠKOVI MANJI KOD HIBRIDNIH VOZILA?
Da, posebno ako često vozite!
Hibridna vozila kombiniraju različite vrste pogona: električni, hibridni i benzinski. Pritom vozilo daje prednost upotrebi električnog pogona, što znači da je benzinski motor manje aktivan i da ćete se rjeđe zaustavljati na benzinskim crpkama.

Premda hibridna vozila koštaju više od istovrijednih vozila s termičkim pogonom, njihov motor sadržava manje potrošnih dijelova pa ih je povoljnije održavati.

Suprotno uvriježenom mišljenju, hibridna je vozila lakše održavati od vozila s termičkim motorom te su dugoročno isplativija zahvaljujući manjoj upotrebi benzinskog motora.
Megane Conquest E-Tech Renault
Ponuda vozila opremljenih E-Tech pogonskim sklopovima
Otkrijte svu ponudu električnih i hibridnih vozila.
Renault Megane E-Tech 100% electric
Više o E-Tech tehnologiji
Bogata ponuda koja uključuje ponešto za svakoga!     
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Kontrolirajte tehnologiju. 
Preuzmite kontrolu.