Vožnja s e-tech električnim vozilom

Saznajte više o vožnji električnog vozila – savršena mješavina udobnosti, snage i besprijekorne vožnje u svakoj situaciji!

Je li vožnja električnog automobila komplicirana?

Udobnost električnog vozila
Renault E-Tech električna vozila opremljena su automatskim mjenjačem i električnim motorom koji isporučuje optimalni zakretni moment čim se pokrene. Budući da vozači ne moraju mijenjati brzine, mogu se fokusirati na cestu.

Nadalje, vozač i putnici putovat će u nevjerojatnoj udobnosti uz potpuno tihe električne motore koji, za razliku od motora s unutarnjim izgaranjem, ne proizvode vibracije.

Jesu li električni automobili napredni?

Nenadmašne performanse
Naša električna vozila projektirana su za pružanje optimalnih performansi. Zahvaljujući bržoj rotaciji električnog motora i automatskom mjenjaču koji preuzima mijenjanje brzina, vozači mogu uživati u aktivnom odazivu pri pokretanju i ubrzavanju vozila.

Gdje možete voziti električni automobil?

Vožnja električnog automobila na cesti
Iskoristite prednosti koje pruža tehnologija da biste optimizirali učinkovitost na putovanju. Na domet vožnje može utjecati neravan teren i različiti načini vožnje koji se primjenjuju tijekom putovanja, no naši su automobili dizajnirani za vožnju u svim uvjetima.
Vožnja električnog automobila u gradu
Ponovno otkrijte kakva je gradska vožnja zahvaljujući svestranost električnog automobila. S električnom tehnologijom možete slobodno kliziti gradom bez emitiranja buke ili ispuštanja neugodnih mirisa. Pritom možete uživati u naprednom odazivu pri pokretanju i ubrzavanju.
Vožnja električnog automobila na autocesti
Isplanirajte svoje putovanje i krenite na otvorenu cestu. Električna vozila omogućuju različite domete vožnje ovisno o modelu i uvjetima u prometu. Zbog toga je važno isplanirati putovanja i zabilježiti sve dostupne opcije za punjenje automobila.  

Tehnologija povrata energije pomaže u pohrani energije u svakom trenutku. Da biste napunili bateriju tijekom putovanja, odmorite se i priključite vozilo na postaji za punjenje na autocesti.

Sva vaša pitanja o električnim motorima


Naša renault e-tech vozila

Novi TWINGO Electric
Megane E-Tech 100% electric
Captur E-TECH hibrid
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid