E-TECH 100% električna tehnologija

Otkrijte potpuno novi način vožnje uz E-TECH električnu tehnologiju koju su razvili naši stručnjaci s ciljem da vam omoguće opuštenu vožnju i jednostavnu svakodnevicu.

Dopustite da vas osvoji inovativna E-TECH tehnologija

Naši su stručnjaci pioniri pogonskih sklopova te su razvili tehnologiju koja omogućuje niz pogodnosti. Naelektrizirajte svoju svakodnevnicu!

Čišći pogon

čisti električni pogon

Pomozite u smanjenju buke i zagađenja okoliša uz električnu tehnologiju. Napunite baterije potpuno obnovljivom energijom i putujte bez ispuštanja ugljikovodika, čestica i CO2 emisija. Vožnja u gradu nikada nije bila lakša!

 

saznajte sve o punjenju automobilskih baterija

Ponovno osmišljena vožnja

vožnja električnog vozila

Otkrijte vožnju bez buke i vibracija uz električnu tehnologiju koju su razvili stručnjaci tvrtke Renault s iskustvom koje su prikupljali više od deset godina. Reaktivnost, svestranost i dinamičan pogon vašeg vozila odvest će vas na jedinstvenu vožnju.

 

 

otkrijte kako izgleda vožnja električnog vozila

Struka iza električne tehnologije

Ponuda električnih automobila Renault

Renault – struka u srcu električnog automobila

Električna vozila predstavljaju fokus naših strategija i inovacija kojima se pokušavamo izboriti s ekološkim izazovima naše generacije. S približno deset godina iskustva u projektiranju, proizvodnji i prodaji električnih vozila, opremljeni smo svim alatima za postavljanje temelja čišće mobilnosti. 
 

Danas se cijela naša mreža obučava na specifičnim pitanjima električne mobilnosti kako bismo vam ponudili pogon koji ispunjava vaše potrebe, kao i povezane usluge koje će vam pomoći pri svakodnevnoj upotrebi vašeg vozila, upravljanju dometom vožnje i punjenju. Doživite električnu vožnju!

E-TECH: ne samo tehnologija nego i životni stil!

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Dosad neviđena razina električnosti!

Iskusite potpuno novi način vožnje uz električnu tehnologiju u našim E-TECH vozilima.
Motor s unutarnjim sagorijevanjem zamijenjen je baterijom koja energijom opskrbljuje električni motor tako da možete voziti bez brige. Rezultat su automobili bez ispušne cijevi koji ne zagađuju okoliš.


Baterija većeg kapaciteta omogućuje vam da prijeđete stotine kilometara sa samo jednim punjenjem! 

Osim toga, E-TECH vozila su među najbolje povezanim, tako da možete upravljati dometom vožnje, pripremiti vozilo prije pokretanja ili pronaći dostupne postaje za punjenje.

otkrijte E-Tech povezane usluge

Sva vaša pitanja o električnim motorima

Imate li još pitanja o električnim vozilima? To je u redu. Svi se odgovori nalaze ovdje.

NAŠA RENAULT E-TECH VOZILA

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više