AUSTRAL

E-TECH FULL HYBRID
Renault Austral


ODVEZITE SVOJ AUSTRAL UZ DODATNE POGODNOSTI

AUSTRAL mild hybrid 160 KS za 32.890 €
  • automatski mjenjač
  • 12” OpenR link s ugrađenim Google uslugama 
  • do 27 naprednih sustava za pomoć u vožnji 
  • 8 godina jamstva
više o ponudi

*Navedena ponuda vrijedi za fizičke kupce i odnosi se na verziju Austral techno mild hybrid 160 auto (160 KS/116 kW). Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena s uključenim PDV-om i PPMV-om , neobvezujuća je i informativna te već uključuje neobvezujuće preporučene popuste. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Renault.

**Jamstvo od 8 godina uključuje dvije godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo Renault za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, te dodatne 3 godine produljenog jamstva ili 150.000 km uz Real Garant. Dodatno produljeno jamstvo putem Real Garanta vrijedi samo kod kupnje uz Mobilize Financial Services. Mobilize Financial Services je lokalni komercijalni naziv tvrtke RCI USLUGE d.o.o. koja svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing Croatia d.o.o. i Ayvens Croatia d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d.  

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 6,2 – 6,6 l/100 km. Emisija CO2: 141 – 148 g/km. Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  


POGLEDAJTE SVAKI KUT AUSTRAL VOZILA U 3D NAČINU

Prilagodite Renault Austral svom ukusu.
AUSTRAL

Renault Austral E-Tech full hybrid
Kontrolirajte tehnologiju. Preuzmite kontrolu.
Novi Austral E-Tech full hybrid opremljen je 200 KS snažnim motorom, jednim od najučinkovitijih u klasi!  

Njegova prosječna potrošnja iznosi 4,6 l/100 km, a emisije CO₂ tek 104 g/km(1). Električni način rada omogućuje vam da 80 % vremena u gradu(3) vozite isključivo na električni pogon, ali i da ubrzate do 130 km/h(2)

Zaslon OpenR površine 774 cm² i head-up zaslon površine 210 cm² osmišljeni su da pruže inovativno i krajnje dojmljivo iskustvo.

Napredni sustav upravljanja zakretanjem sva četiri kotača 4Control advanced jamči vam potpunu kontrolu na cesti.
200 KS / 147 kW
pogon E-Tech full hybrid
27
naprednih sustava za pomoć u vožnji
575 dm³
obujam prtljažnika(4)
984 cm²
zaslon openR + head-up zaslon (5)
Napomene

(1) Homologirane vrijednosti u skladu s ispitnim postupkom WLTP / izvor: UTAC / srpanj 2022.

(2) Ovisno o razini napunjenosti baterije i stilu vožnje / interni izvor društva Renault / 2022.

(3) Ovisno o razini napunjenosti baterije i stilu vožnje / interni izvor društva Renault / 2022.

(4) Norma VDA – ovisno o inačici.

(5) Ovisno o inačici.

napomene

(1) Norma VDA – ovisno o inačici.

(2) Ovisno o inačici.

(3) Dostupno ovisno o inačici.


hibridni motori

100% HIBRID

Bez potrebe za punjenjem na utičnici.
pogon 100%
hibridni pogon
do 80%
gradske vožnje na električni pogon(1)
do 40%
manja potrošnja goriva(2)
0
razloga za oklijevanje

(1) Ovisno o razini napunjenosti baterije i stilu vožnje. (Interni izvor: Renault, 2022).

(2) Za inačicu E-Tech full hybrid u usporedbi s inačicom mild hybrid s automatskim mjenjačem, prema vrijednostima za gradski ciklus vožnje WLTP. (izvori: UTAC & IDIADA, rujan 2022)


MULTIMEDIJA

openR
"Hey Google, put some music on!"
Multimedijski sustav openR donosi najbolje usluge tvrtki Google* i Renault kako bi vam bile na raspolaganju i tijekom putovanja. Pronađite parkirno mjesto, isplanirajte putovanje, provjerite doseg, slušajte omiljenu glazbu i pristupite omiljenim aplikacijama... Sve to bez skretanja pogleda s ceste!

*Povezane usluge su dostupne na verzijama techno i techno esprit Alpine. 

uživajte u vrhunskom zvuku uz

HARMAN KARDON

Harman Kardon sound system - Renault Austral E-Tech full hybrid
tehnologija surround zvuka s 12 zvučnika
Audiosustav Harman Kardon odlikuje se vjernom reprodukcijom zvuka, snagom od 485 W i čak 12 strateški raspoređenih zvučnika: dva visokotonska zvučnika u bočnim stranama armaturne ploče, dva srednjetonska zvučnika u prednjim vratima, dva surround zvučnika, jedan središnji zvučnik u prednjem dijelu, dva visokotonska zvučnika i dva srednjetonska zvučnika u stražnjim vratima i jedan dubokotonski zvučnik u prtljažniku.

SUSTAV 4CONTROL ADVANCED

za upravljanje zakretanjem sva četiri kotača
krug okretanja od 10,1 m usporediv je s onim gradskog vozila
Zahvaljujući sustavu upravljanja zakretanjem sva četiri kotača 4CONTROL Advanced, Austral se pri vožnji nižim brzinama s lakoćom polukružno okreće i svladava svaki zavoj, dok na većim zavojima pokazuje zavidnu stabilnost i sigurnost.

MULTI-SENSE

do 4 načina rada

sigurnost

27 NAPREDNIH SUSTAVA ZA POMOĆ U VOŽNJI3D kamera – Austral E-Tech full hybrid
3D kamera s prikazom u 360 stupnjeva
Četiri kamere prikazuju neposredno okruženje vašeg vozila u 360 stupnjeva, omogućujući vam da manevrirate s potpunom lakoćom.       
intelligent adaptive cruise control - Austral E-Tech full hybrid
adaptivni tempomat, aktivna pomoć za vozača
Ovaj sustav održava sigurnosni razmak i zadržava vozilo u središtu traka. Kada se promet uspori, sustav Stop&Go automatski gasi motor i zatim ga ponovno pali.
matrix led vision - Austral
Matrix LED vision
Automatska aktivacija dugih ili kratkih svjetala uz pomoć kamere smještene pri vrhu vjetrobranskog stakla. Sustav automatski prilagođava svjetlosni snop prometnim i vremenskim uvjetima kako bi se spriječilo zasljepljivanje i poboljšala vidljivost noću.
i ostalih 24 pomoćnih sustava, osmišljenih da ispune sve vaše potrebe   

VIŠE PROSTORA ZA ODLAGANJEmodularni raspored unutrašnjosti
Inovativan putnički prostor. Veliki razmak između prednjih sjedala, s ugrađenim bežičnim punjačem pametnog telefona*. Prilagodljivi prostor za pohranu obujma 35 litara lako je pristupačan svim putnicima.

* Ugrađeni bežični punjač za pametni telefon dostupan je kao opcija na verzijama techno, techno esprit Alpine i iconic esprit Alpine. 

INAČICA ESPRIT ALPINE


SVI DETALJI VOZILA AUSTRAL

motori Austral

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest