image

Renault Sport

Renault i svijet automobilizma oduvijek su bili u sretnoj vezi. Da bismo podijelili svoju strast i sportsku izvedbu spojili s uživanjem u vožnji koja je dostupna svima, pokrenuli smo paletu Renault Sport. Otkrijte našu paletu francuskih sportskih automobila i pripremite se za startni položaj! 3, 2, 1… 

Dostupan i kao
  • Hibrid
CLIO R.S. LINE
već od 153.900 HRK
Dostupan i kao
  • Hibrid
CAPTUR R.S. LINE
već od 184.200 HRK
Dostupan i kao
  • Hibrid
MEGANE CONQUEST R.S. LINE
već od 228.600 HRK
MEGANE R.S. LINE
već od 183.900 HRK
MEGANE GRANDTOUR R.S. LINE
već od 190.700 HRK

Iskusite uzbuđenje uz našu veliku ponudu sportskih vozila

Brza limuzina, moćni gradski automobil, sportski karavan... Uživajte u različitostima modela koje su projektirali naši stručnjaci za Renault Sport i odaberite vozilo koje najviše odgovara vašim potrebama i očekivanjima. Jeste li spremni za izazov? Preuzmite kontrolu nad sportskim vozilom svojih snova i postanite vozač kakav ste oduvijek htjeli biti.

 

Sport može postati dio vaše rutine uz Renault Sport

Sanjate o kupnji sportskog automobila? Dizajn, motori, oprema i dodatna oprema... Naši sportski automobili izvana i iznutra zasigurno su dio linije za automobilističke utrke, ali su i savršeno integrirani u vašu svakodnevnicu. Iskusite nove doživljaje uz Renault Sport!

 

Stručnost tvrtke Renault Sport dostupna svima

Šasija, motori, mjenjači, tehnologije... Naši stručnjaci za Renault Sport radili su na svakom detalju kako bi uljepšali vaše svakodnevne vožnje. Uz mnoge elemente iz svijeta automobilizma prekoračite svoje granice i zakoračite u svijet uživanja i sportske vožnje.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više