image

Renault Sport

Renault i svijet automobilizma oduvijek su bili u sretnoj vezi. Da bismo podijelili svoju strast i sportsku izvedbu spojili s uživanjem u vožnji koja je dostupna svima, pokrenuli smo paletu Renault Sport. Otkrijte našu paletu francuskih sportskih automobila i pripremite se za startni položaj! 3, 2, 1… 

  • Hibrid
CLIO R.S. Line
Već od 147.900 HRK
Novi MEGANE R.S. Line
Već od 178.900 HRK
  • Plug-in hibrid
Novi Megane Grandtour R.S. Line
Već od 184.900 HRK

Iskusite uzbuđenje uz našu veliku ponudu sportskih vozila

Brza limuzina, moćni gradski automobil, sportski karavan... Uživajte u različitostima modela koje su projektirali naši stručnjaci za Renault Sport i odaberite vozilo koje najviše odgovara vašim potrebama i očekivanjima. Jeste li spremni za izazov? Preuzmite kontrolu nad sportskim vozilom svojih snova i postanite vozač kakav ste oduvijek htjeli biti.

 

Sport može postati dio vaše rutine uz Renault Sport

Sanjate o kupnji sportskog automobila? Dizajn, motori, oprema i dodatna oprema... Naši sportski automobili izvana i iznutra zasigurno su dio linije za automobilističke utrke, ali su i savršeno integrirani u vašu svakodnevnicu. Iskusite nove doživljaje uz Renault Sport!

 

Stručnost tvrtke Renault Sport dostupna svima

Šasija, motori, mjenjači, tehnologije... Naši stručnjaci za Renault Sport radili su na svakom detalju kako bi uljepšali vaše svakodnevne vožnje. Uz mnoge elemente iz svijeta automobilizma prekoračite svoje granice i zakoračite u svijet uživanja i sportske vožnje.

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više