KANGOO PASSENGER

Nova razina udobnosti.
Nouveau Renault KANGOO combispace

POGLEDAJTE SVAKI KUT KANGOO PASSENGER VOZILA U 3D NAČINU

Prilagodite Renault Kangoo Passenger svom ukusu.
KANGOO PASSENGER

PROSTRANO I ELEGANTNO
putničko vozilo za slobodno vrijeme

Dinamičnim linijama, LED svjetlosnim potpisom u obliku slova C te kotačima promjera 17 inča (43cm), Kangoo Passenger nudi svjež pogled na svoj kultni profil. Unutrašnjost vozila iznova je osmišljena kroz redizajniranu armaturnu pločui velikim pretincima za odlaganje stvari koji će svima pojednostavniti život.
Renault Kangoo Passenger svjetlosni potpis
100% LED svjetla
Iskoristite sigurnost LED tehnologije koja produžava domet prednjih svjetala i povećava vidljivost noću. 
Renault Kangoo interior
funkcionalna armaturna ploča
U novom vozilu Kangoo Passenger iskoristite prednosti redizajnirane armaturne ploče, opremljene s 15 praktičnih ladica (49 L). 
Renault Kangoo Passenger unutrašnjost
interijer dizajniran za obitelji
Idete na obiteljski izlet? USB priključak, džepovi na naslonu sjedala, sklopivi stol na sjedalima u avionskom stilu i više... Ne brinite! Djeca će se sigurno zabaviti. 
Renault Kangoo Passenger unutrašnjost
modularna unutrašnjost
Sa svojom stražnjom klupom djeljivom u omjeru 60/40, Kangoo Passenger nudi vam modularnu unutrašnjost koja se prilagođava vašim potrebama. 
Renault Kangoo Passenger unutrašnjost
prostran prtljažnik (od 775 L do 3,500 L)
Prtljaga, skije, bicikli i ostalo... Niski prag prtljažnika olakšava utovar. Osim toga, prostran i funkcionalan prtljažnik nudi vam dovoljno prostora za sva vaša putovanja. 

oprema

NOVA RAZINA UDOBNOSTI

EASY LINK multimedijski sustav
multimedijski sustav Easy Link
Jednostavno povežite svoj pametni telefon i pristupite svim svojim aplikacijama i povezanim uslugama pomoću središnjeg zaslona od 20 cm (8'') multimedijskog sustava Easy Link, koji je kompatibilan s Android Auto™ i Apple CarPlay™. 
napredni sustavi za pomoć u vožnji
napredni sustavi za pomoć u vožnji
Uz aktivno kočenje u nuždi, pomoć pri zadržavanju vozne trake, upozorenje na mrtvi kut i više, naši napredni i inovativni sustavi pomoći u vožnji štite vašu sigurnost. 
bezbrojne mogućnosti
bezbrojne mogućnosti
Trebate li prevesti dugačak teret? Upotrijebite inovativne krovne nosače koji se lako pomiču s duljine na širinu bez potrebe za alatima. S modularnom unutrašnjošću i velikim obujmom prtljažnika (od 775 L) možete bez ograničenja prevoziti sve što vam treba. 

SVI DETALJI VOZILA KANGOO PASSENGER

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Trafic Passenger
Trafic Passenger