EXPRESS VAN

Dostavno vozilo Express Van

POSEBNA PONUDA ZA GOSPODARSKA VOZILA RENAULT

odvezite Express Van
Već od 145,00 €/mj. + PDV.
Pogodnost pri kupnji novog vozila:
  • PRO+ paket za 199 € + PDV

POGLEDAJTE SVAKI KUT EXPRESS VAN VOZILA U 3D NAČINU


Prilagodite Renault Express Van svom ukusu.
EXPRESS VAN

Express Van izvana
robustan i dinamičan profil
Moderan i robustan, Express Van savršen je za vaša svakodnevna putovanja.
JEDNOSTAVNO PRAKTIČAN
S asimetričnim stražnjim vratima koja se otvaraju 180° Express Van ima iskoristivu zapremninu od 3,3 m 3 i utovarnu dužinu od 1,91 m s pregradom, nudeći tako najbolji omjer utovarne i ukupne dužine u svojoj klasi. Utovarite do 3,7 m 3 tereta uz preklopno suvozačko sjedalo i rotirajuću mrežastu pregradu. Njegova klizna vrata otvaraju se na rekordnih 716 mm radi jednostavnog pristupa unutrašnjosti vozila.
Express Van iznutra
ergonomska unutrašnjost
Prostrana unutrašnjost, instrumentna ploča i brojni pretinci za pohranu, suvremena sjedala i još mnogo toga. Uživajte u praktičnom i udobnom doživljaju u vozilu.
Express Van iznutra
udobna i ergonomska sjedala
Ojačana sjedala vozila Express Van osiguravaju optimalnu poziciju za vožnju u svim uvjetima.
Express Van iznutra
funkcionalan i izdašan teretni prostor: s rotirajućom pregradom...
Iskoristite prednosti do 3,7 m3 utovarnog kapaciteta i iskoristivu dužinu od 2,36 m s rotirajućom pregradom i preklopnim suvozačkim sjedalom.
Express Van iznutra
...ili čvrstom pregradom.
Express Van ima utovarnu dužinu od 1,91 m s čvrstom pregradom, stoga nudi izdašnu zapremninu od 3,3 m3 i najbolji omjer iskoristive i ukupne dužine u svojoj klasi.

JEDNOSTAVNO UČINKOVIT

Sustav pomoći za prikaz prostora iza vozila za Express Van
sustav pomoći za prikaz prostora iza vozila
Na digitalnom zaslonu na mjestu osvrtnog zrcala u unutrašnjosti prikazuje se slika koju snima* kamera postavljena na stražnji kraj vozila. Tako praktično za verzije s panelima! 

* Srednji i dugi domet.
Širokokutno zrcalo za Express Van
širokokutno zrcalo
Širokokutno zrcalo na sjenilu za sunce suvozača proširuje vaše lateralno desno vidno polje, pružajući vam tako veću udobnost i sigurnost. Omogućuje vam da vidite sve što bi moglo biti skriveno iza pregrade. 
Upozorenje na mrtvi kut za Express Van
upozorenje na mrtvi kut
Lampica upozorenja na oba osvrtna zrcala na vratima upozorava vas kad se drugo vozilo nalazi u mrtvom kutu vozila Express Van.

SVI DETALJI VOZILA EXPRESS VAN

Express Van – motori
Express Van – oprema
EXPRESS Van – dodatna oprema
EXPRESS Van – prerade

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Master Furgon
Master Furgon