Kangoo Passenger

Dimenzije, specifikacije i performanse

Je li vaša garaža dovoljno prostrana za Kangoo Passenger?


Detaljnije informacije o motorima

dieselski motor Svestrani Blue dci 115
Motor obujma 1500 cm3 (AdBlue®) s turbo punjačem nudi dovoljno snage i okretnog momenta za istinski užitak u vožnji uz nisku potrošnju goriva. Dostupan je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Vozilo prikladno za prijevoz težih tereta i vuču razvijeno je za potrebe profesionalnih korisnika. 
benzinski motor Učinkovit Tce 130

Ovaj 1,3-litreni motor s turbopunjačem i okretnim momentom od 240 Nm nudi dinamično i svestrano iskustvo vožnje u kombinaciji s impresivnom potrošnjom goriva, dostupan sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. 

Jeste li spremni za Kangoo Passenger?


Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.     

Otkrijte ostale Renault modele

Trafic Passenger
Trafic Passenger