KAKO ODRŽAVATI VOZILO E-TECH 100% ELECTRIC

E-Tech 100% electric - održavanje - Renault
Održavanje električnog vozila
Održavanje pogona E-Tech 100% electric vozila zahtijeva posebnu stručnost. Zaposlenici naše mreže obučeni su za rad na takvim vozilima kako bi mogli pregledati sve elemente koji jamče sigurnost i udobnost.

Iako se električno vozilo lakše održava, preporučujemo da jednom godišnje obavite servis u našoj mreži.          

uštedite na troškovima uporabe

E-Tech 100% electric - Renault
Manje potrošnih dijelova
Bez filtera, remena i svjećica koje treba mijenjati... Električna je vozila lakše održavati nego vozila s termičkim motorom! Osim toga, kočione se obloge manje troše zahvaljujući regenerativnom kočenju.
Održavanje je posve jednostavno!     
E-Tech 100% electric - punjenje - Renault
Povoljnije održavanje
U usporedbi s ekvivalentnim modelom s termičkim motorom, niži troškovi održavanja električnog vozila. Nakon šest godina upotrebe, ta razlika doseže i do 50% u usporedbi s modelom s termičkim motorom.       

Pet činjenica o održavanju vozila E-Tech 100% electric

Naši stručnjaci redovito sudjeluju u obukama vezanima uz poboljšanje performansi električnih vozila.
Pouzdanost, trajnost, sigurnost i preprodajna vrijednost E-Tech 100% electric naši su glavni prioriteti.     

USLUGE I PONUDE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

EKOSUSTAV POVEZANIH USLUGA
Održavanje električnog vozila posve je jednostavno uz Renault povezane usluge. Na temelju povezanih podataka koje prosljeđuje vaše vozilo, My Renault vas upozorava na nadolazeći servisni termin čak nekoliko tjedana unaprijed.     
JEDNOSTAVNO UPRAVLJAJTE SVOJIM RENAULT E-TECH 100% ELECTRIC
My Renault aplikacijom uštedite vrijeme kontrolama na daljinu. Možete postaviti temperaturu, vidjeti domet vožnje, locirati svoj Renault i još mnogo toga, sve iz udobnosti svojeg doma.
PAMETNO ODRŽAVANJE
Imajte povjerenja u svoje vozilo. Ono će vam reći što mu treba. Pametno održavanje omogućuje vam da predvidite svaki kvar ili zamjenu potrošnih dijelova te da pravovremeno ugovorite sastanak kod servisera (ako je primjenjivo na vaše vozilo).     

STRUČNJACI ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Renault mreža
Renault mreža počiva na više od 10 godina iskustva te raspolaže s 30.000 zaposlenika u Europi, obučenih za rad s električnim vozilima. Vaš obližnji Renault servis stoga ima sve alate i kvalifikacije koje su potrebne za održavanje i popravak modela E-Tech.
S više od 1000 stručnih centara za vozila E-Tech, Renault ima najveću specijaliziranu mrežu za električna vozila u Europi.

VAŠA PITANJA U VEZI ODRŽAVANJA

TREBA LI ODRŽAVATI BATERIJU ELEKTRIČNOG VOZILA?
Način upotrebe vozila utječe na životni vijek baterije. Stoga je važno da održavanje baterije povjerite Renault serviserima koji će joj osigurati optimalan životni vijek. Naši će serviseri ispitati životni ciklus te ključne komponente i osigurati joj optimalan životni vijek. Baterije Renault vozila pokrivene su jamstvom do osam godina/160.000 km (ovisno o modelu) kako bi se u svim uvjetima zajamčio kapacitet punjenja od najmanje 70% (vrijedi za nove modele).     

otkrijte

Megane Conquest E-Tech Renault
Ponuda vozila opremljenih E-Tech pogonskim sklopovima
Otkrijte svu ponudu električnih i hibridnih vozila.
Renault Megane E-Tech 100% electric
Više o E-Tech tehnologiji
Bogata ponuda koja uključuje ponešto za svakoga!     
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Kontrolirajte tehnologiju. 
Preuzmite kontrolu.