image

Strast, emocije, život: Koncept DEZIR

Nježne, senzualne i elegantne linije konceptnog automobila Renault DEZIR inkarnacija su naše strasti za automobilima. Neka vas iznenadi navala emocija!

Koncept DEZIR – sprijeda
Koncept DEZIR – dizajn
Koncept DEZIR – električni

koncept Renault DEZIR

Stimulirajte svoja osjetila

Kao sportski kupe s električnim motorom, koncept Renault DEZIR odlikuje se nježnim i živahnim dizajnom. Pun je pokreta, senzualnih vrludanja i refleksivnih efekata koji stimuliraju vaša osjetila.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

  • Koncept DEZIR – sprijeda

Novo lice za Renault

Peraje stvaraju prugasti efekt za otvore za zrak na braniku, pa tako prednji kraj vozila Renault DEZIR izgleda istodobno lako i moćno. Kontrastnim položajem na tamnoj pozadini, veći dijamant znak je novog identiteta našeg automobilske marke.

koncept Renault DEZIR

Poletite

Iznutra putnički prostor koncepta Renault DEZIR djeluje vrlo strastveno. Upotreba materijala i prostora utjelovljuje lakoću i raskoš.

Koncept DEZIR – unutrašnjost

Vaše će srce poletjeti i lebdjeti zrakom

Konturirane dimenzije, bijela koža, pulsirajuća svjetla koja prate otkucaje vašeg srca, raskošna crvena boja... U konceptu DEZIR osjećat ćete se kao u oblacima. Klupa iz jednog dijela i viseća intrumentna ploča pozivaju vas u besprijekoran i prozračan svijet.

Koncept DEZIR – iznutra

Radi se o vrlo učinkovitom sučelju između stroja i čovjeka

Na vozačevoj strani instrumenti odgovaraju onima koje biste našli u sportskom dvosjedu. Sa svojim električnim motorom može dostići 100 km/h u 5 sekundi, a 50 km/h za samo 2 sekunde. Zahvaljujući svjetlećem 3D pokazivaču brzine, imate snažniji osjećaj vožnje, dok vam zaslon osjetljiv na dodir omogućuje kontrolu svih tehničkih aspekata.

Želite li prijeći s koncepta u stvarnost?

Konceptni automobili DEZIR

otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

saznajte više
Tehnološki laboratorij

Easy Life

Tehnologije budućnosti

saznajte više

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više