Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100% electric

Pustolovina za svakoga.
Ikona nove generacije
Renault će na Mondial de l'Auto 2022. u Parizu predstaviti modernu interpretaciju svog kultnog modela Renault 4 koji je poznat i priznat diljem svijeta.

Dizajnerski tim predvođen Gillesom Vidalom, Renaultovim direktorom dizajna, reinterpretirao je kultni model koji je ostavio traga u šezdesetima, sedamdesetima i osamdesetima u novom i modernom duhu. Izložbeni prototip će biti predstavljen i mlađim generacijama obilježavanjem 25. obljetnice susreta solidarnosti "4L Trophy".   
100%
električan
100 kW
snage
770 mm
terenskih guma

Dizajn ikone

Spreman za istraživanje
Od otkrivanja malih ulica do istraživanja svijeta, konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100% electric dizajnirano je da odgovori na sve vaše potrebe. Ima sve što svakodnevni avanturisti i istraživači na velikim udaljenostima mogu očekivati: jednostavan dizajn, robusnu pouzdanost, minimalne troškove održavanja i bešumni ispuh bez CO2!  

Istraživački duh

Još jedna vizija avanture
Renault 4 već više od 60 godina pomaže avanturistima da istraže svijet. Uživaju kako vozači amateri tako i profesionalni vozači jer izražava vrijednosti pripadnosti i međusobnog pomaganja.Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100% electric nastavlja tradiciju otvorenog uma, želju za otkrivanjem i nadmašivanjem samog sebe.   
Spremni za nove poduhvate
Možete putovati vrlo daleko ili ostati vrlo blizu. Što god odlučili, 100% električno konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech odvest će vas na odredište. Kamo god pošli, možete ići bezbrižno. Uz terensku opremu u ponudi, snažan krovni nosač, LED svjetla, razinu napuhanosti guma koja se može podešavati iz kabine pa čak i lopatu, možete se potpuno opustiti.

novi izgled

RENAULT 4EVER TROPHY NOSI BOJU 4L IZ 1962.
4EVER Trophy javnosti predstavlja svoju novu boju karoserije na teniskom turniru Roland-Garros 2023. u Parizu. Uz svoju legendarnu Ile-de-France plavu boju dodaje i fluorescentno žute naglaske na krovnim trakama, amortizere i ambleme na kotačima koji naglašavaju njegov sofisticirani dizajn inspiriran tehnologijom. Uzbudljiva posveta legendarnim teniskim lopticama Roland-Garrosa. 

Nova era

100% električan
Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100% electric predvodi budućnost ispred ostalih vozila s prednjim 100% električnim motorom i posebno dizajniranom platformom koja apsorbira udarce i vibracije (pametni efekt).
4 prednosti se spajaju - štedljivost, izdržljivost, poštovanje i zabava!    
Od koncepta do stvarnosti
Ključni aspekti budućeg Renaulta 4
Uvelike nagovještavajući budući standardni Renault 4 electric, konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100% electric simbolizira budućnost mobilnosti. Okretan, tih, ekološki prihvatljiv, vozi jednako dobro na neuređenim cestama kao i na asfaltiranim, pa su vaša putovanja jednostavna, ekonomična…i uzbudljiva!   

Otkrijte više...

Reno avatar - Renault
reno, službeni Renault avatar
Renault vam predstavlja,njegov službeni avatar. Uskoro ćete ga pronaći u budućim vozilima marke. U međuvremenu, uskoro ćete moći komunicirati s njim u aplikaciji.
Renault 5 E-Tech electric prototip
prototip R5 E-Tech 100% electric
Prototip R5 E-Tech 100% electric pokreće legendarnu 100% električnu verziju R5 u budućnost.
Renault Scenic vision
Renault Scenic Vision

Scenic Vision, konceptni automobil s hibridnim pogonskim sklopom na vodik i električnu energiju, utjelovljuje Renaultove strateške obveze održivog razvoja, s materijalima koji se mogu reciklirati.